Woold tweede in Top-Vijf Herfstbanen Golf.nl

herfst pexelsWil je in deze periode eens ergens anders spelen, op een ‘jonge’ golfbaan waar je voeten droog blijven omdat de holes op zanderige grond zijn aangelegd? Wij hebben twee (subjectieve) top 5’s voor je samengesteld. Zo kunt u lezen op golf.nl de meest bezochte golfsite van Nederland en de virtuele thuisbasis van de NGF. 

In de ranking van Golf.nl vinden we niet alleen Het Woold, maar ook onze ‘buren’ van de Swinkelsche uit Someren en De Stippelberg uit Bakel. En daarmee zet onze regio de toon! 

We lezen verder op golf.nl… De natte en koude herfst- en winterperiode is aangebroken. Heb je toch zin om een rondje te spelen en doe je dat het liefste op stevige en droge fairways? We helpen je een handje.

 

Natuurlijk zijn er droge banen in het hele land, oude en nieuwe. Voor deze top 5 hebben we ons beperkt tot jonge banen, aangelegd vanaf 2000, die bekendstaan om hun droge karakter. Een ander criterium: deze banen zijn op GOLF.NL en Leadingcourses.com met een cijfer van 7,0 of hoger gewaardeerd.

De banen van na 1999 zijn in het algemeen de hele winter redelijk droog, omdat de initiatiefnemers bij de aanleg nadrukkelijk rekening hebben gehouden met de wens van golfers om het hele jaar te kunnen spelen. Vroeger was het niet ongebruikelijk om de clubs van november tot het aanbreken van de lente op te bergen, maar dat is nu heel anders.

Klik HIER voor het volledige bericht op Golf.nl