Golfshop met een persoonlijke touch

Met trots presenteren wij onze moderne golfshop. Een winkel met de nieuwste materialen waar iedereen terecht kan voor alles wat met golf te maken heeft. U wordt hartelijk ontvangen door Ellen of één van haar collega’s om te komen ‘’shoppen’’ in ons ruime assortiment.

Webshop: https://www.uwgolfwinkel.nl/

Ellen Slegers
T: 0493 760 016
M: 06 20 25 60 87
E: info@uwgolfwinkel.nl

Collectie

Met bekende golfmerken als Footjoy, Mizuno, Alberto, Ecco, Röhnisch, Daily sports, J. Lindeberg, Callaway, Backtee, Calvin Klein, Abacus, Luhta, Func factory, Tail, Par 69, Alberto en nog veel merken hebben we een ruim assortiment.

Ook online

Een groot deel van ons assortiment is ook online te bestellen in onze online webwinkel wel zo handig als u even niet in de buurt bent, of wanneer u iemand wilt verrassen met bijvoorbeeld een cadeaubon van Het Woold, de golfshop of de opleidingen.

Nieuwe golfclubs

Mizuno, Cleveland en Skymax Ping, Scotty Cameron en Odyssey zijn de merken waar wij graag mee werken. Voor een fitting bent u bij ons aan het juiste adres. Via het Mizuno swing DNA systeem wordt de ideale stok bij u gefit. Een uitgebreid assortiment aan democlubs biedt u de mogelijkheid alles te testen. Indien gewenst neemt u de stokken mee de baan op. En, natuurlijk houden wij rekening met uw budget.

Fitting van uw eigen clubs

Heeft u al een goede set en wilt u deze laten controleren. Dan helpt onze clubfitter u graag. Onderstaande diensten bieden wij aan:
– Vervangen van de grips.
– Grips dikker of dunner maken.
– Loft en lie controleren en bijstellen.
– Polijsten van uw clubs.
– Shafts vervangen.
– Alle denkbare reparaties die nodig zijn.

Nieuwe grips

Een auto heeft betrouwbare banden nodig, voor golfstokken en grips geldt deze uitspraak ook.
Een goede grip zorgt voor goede houvast en daarmee stabielere slagen. Verder zorgt de juiste gripdikte dat u niet hoeft te knijpen in de stok. Dit laatste zorgt voor minder lengte in uw slag. Wij hebben een assortiment grips in diverse prijsklassen. Als u uw stokken laat re-grippen zijn deze de volgende dag alweer klaar.

Openingstijden Golfshop Het Woold

zomertijd (laatste weekend maart tot laatste weekend oktober)
  • dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
  • zaterdag   10.00 – 16.00 uur
  • zondag  10.00 – 14.00 uur
wintertijd (laatste weekend oktober tot laatste weekend maart)
  • dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 16.00 uur
  • zaterdag   10.00 – 14.00 uur
  • zondag   10.00 – 14.00 uur

Golffitting

Wilt u verder slaan?

Blessure vrij golfen?

Meer spelplezier beleven?

Laat uw golfset fitten! Nick Goedhart is onze specialist binnen de opleiding. Hij heeft alle kennis over de materialen zoals clubhoofd, shaft, grip en samenstelling voor uw ideale set-up in de tas. En, nog belangrijker, . . Nick is golfprofessional en heeft kennis van uw lichaam en hoe uw swing gaat ontwikkelen! Een fitting is dus veel meer dan een fitting. Het is een investering in golfplezier en een goede golfset. Wilt u een fitting boeken, dit is geheel kosteloos.