Gezellige en geslaagde slotdag Ladiesday Zomer 2019

ladiesday 004a

Het is nu volop herfst en dit betekent dat ook de wekelijkse wedstrijd van onze dames op zowel de Gezandebaan als de Vier Eijckenbaan ten einde loopt. Vandaag dus de slotdag voor beide competities. U begrijpt natuurlijk: geen lange verhalen over het weer; we boffen gewoon met deze frisse maar wel zonnige herfstdag. Ideaal golfweer dus.

En dan de wedstrijden op deze laatste donderdag in oktober. Voor de 2 x 9 holes op de prachtige Gezandebaan hebben zich vandaag zeventien golfsters bij commissielid Truus Mouwen aangemeld om rond de klok van half tien te starten met de voor hen vertrouwde stroke-play-wedstrijd, (Stableford individueel; NQ met Hcpverrekening).

Ja, en dan de dames op de Vier Eijckenbaan. Vandaag kan het organisatie-team, dat , behalve Truus, bestaat uit Lenny Hoeks, Lieke Karsmakers, Mieke van den Heuvel en Betsie van Abeelen 17 deelneemsters verwelkomen. Voor vandaag staat er ook voor hen een strokeplay-wedstrijd ( NQ met Hcp verrekening) vanaf oranje gepland.

Lekker golfen op de eerste negen holes van de grote baan en dubbel 9 op de Gezandebaan. Voor de Vier Eijckenbaan aangevuld met de neary to the pin op hole 8.

Vanaf 09.00 uur starten de flights op hole 1 van de Vier Eijckenbaan voor een ontspannende en vooral gezellige ronde te midden van de zonovergoten natuur in herfstkleuren op “Het Woold”. Zo rond de klok van twaalf keert eenieder voldaan terug naar het clubhuis.Wat volgt? Een lekker drankje natuurlijk en daarna een gezellige en smakelijke lunch. Een mooie afsluiting van een geslaagd zomerseizoen!

Tijd ook natuurlijk om de prijzen uit te reiken. Eerst de dagwinnares (Vier Eijckenbaan) en daarna de winnaressen van de zomercompetities, de z.g. ‘overall’-winnaressen’.  Maar allereerst de Gezandebaan, (prijsuitreiking verzorgd door Truus Mouwen).

Truus dankt alle deelneemsters voor hun inzet en de gezellige sfeer, iedere week weer. Een fijn tijd met terechte winnaars. Mochten er nog wensen dan wel nieuwe ideeën zijn: Laat het gewoon even weten.

ladiesday gezandebaan 900a 

‘Overall’- winnares zomerseizoen 2019: Nel van den Boer; 2de en 3de plaats ex aequo
Ans Leenders en Henny Dam.

Namens de golfsters van de Gezandebaan overhandigt Riek Verhees een mooie bos bloemen aan Truus voor weer een seizoen inzet en betrokkenheid.

Vier Eijckenbaan: (presentatie Mieke en Lieke!).
Neary to the pin: Mieke van den Heuvel
Dagwinnares : Tilly Hendriks met 36 punten netto.

ladiesday viereijk 900b

Overall’-prijswinnaressen zomerseizoen 2019:

1ste plaats: Hillie Hage;
2de plaats: Marije Wigman;
3de plaats: Mieke van den Heuvel..

Voor Hillie is er dus de ‘wisseltrofee’ met oorkonde.

Nog twee prijzen:
De aanmoedigingsprijs is dit seizoen voor Carry van Halteren’. Tot slot een clowneske trofee van Maya Thielen voor de beste runner-up: Marije Wigman. Alle prijswinnaressen: van harte proficiat natuurlijk!

Bloemen voor Marja van Rooj:

ladiesday marja 360aNamens alle golfsters van de Ladies-Vier Eijckenbaan is er een bos bloemen voor Marja als blijk van waardering voor de prettige wijze waarop zij al jaren iedereen op de ladies-dag van koffie/ thee en/of anderszins voorziet.

Dankwoord Hillie Hage Ook namens alle ‘ladies’ dankt winnares Hillie Hage de organisatie voor weer een jaar inzet. 

Volgende week donderdag 7 november om 09.30 uur, start de wintercompetitie op beide banen. De organisatie verwelkomt u met heel veel plezier. Doe mee, het is echt heel gezellig en leuk om mee te spelen!

P.S. Jan Beenker: dank voor je inzet vandaag als fotograaf.

PF-PR/Cie