Winst op de Peelse na 27 holes voor Heren Woold

De Peelse Golf 360Op de derde competitiedag van het seizoen kwam Heren-1 (27) voor de tweede keer in actie. De tweede speeldag fungeerde het team als ‘gastheer’ voor de overige teams. Ondanks de Open Golfdag die op dezelfde dag plaatsvond verliep die gladjes met dank aan het team van GVR.

Spelen op De Peelse. Tegenstander is het team van Brunssumerheide. Op deze koude zondag met een gure noordenwind was iedereen ruim op tijd aanwezig. De captain had niet goed op de site gekeken en ging ervan uit dat we als eerste moesten starten, maar dat bleek niet zo te zijn. 

Genoeg tijd om in te spelen. Iedereen verscheen goed voorbereid aan de start. En dat hielp. Er werd ‘s ochtends geen enkele dubbelpartij verloren. Een speciaal compliment voor invaller René Bakens die -zo bleek later- deze dag de volle vier punten binnensleepte. De lunch was relaxed, we stonden met 4-2 voor. 

Ons klinkende resutaat op de Duke leidde in ieder geval tot een verdubbeling van het aantal bezoekers (4). Daar zijn we blij mee. 

De middagsessies startten moeizaam, maar gaandeweg begonnen de meesten in hun element te komen. Dat gold niet voor René en Bèr, die ontbrandden meteen op hole-1 waren beiden na ruim negen holes klaar en wonnen hun wedstrijd. Gertjan won met 5-3. Frank zette een 4-down stand om in 1-up op hole 18. Maarten ging bij het inslaan door zijn rug, maar hield dapper stand tot hole 17. 

Volgende week staat in Brunssum de wedstrijd tegen the Duke op het programma. Ook dit team is tot nu toe ongeslagen. Gaat onze fanbase weer verdubbelen?

 

GJvdH