Wind, water en wilde zwanen…

dames senioren De derde speeldag van de senioren dames NGFcompetitie staat te gebeuren. De verwachte weersomstandigheden zijn van dien aard, dat er heen en weer geappt wordt over winterbroeken of witte broeken. Toch maar gekozen voor de witte, en in de loop van de dag bleek dat de goede keuze. Ondanks het straffe windje, was het goed toeven op de Peelse golfbaan.

Onze tegenstanders waren de dames van de Tongelreepse golf, allen lager in handicap en onze meerdere in ervaring.

 

Op de Peelse is veel water. Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang je rechtdoor slaat. Ik heb veel plezier gehad van mijn hengel….
Onderweg in de baan kunnen genieten van de territoriumdrang van een koppel zwanen versus koppel ganzen. De zwanen hebben gewonnen. Ook waren er al hele kleine gansjes te spotten, mooi om te zien.

Het weer knapte zover op dat we met het borrelen zelfs buiten op het terras konden zitten en de binnenkomende speelsters op hun laatste hole konden zien strijden. Helaas bleken de Tongelreepse dames een maatje te groot. Alleen Betsy wist haar partij te winnen. Uiteindelijk werd de stand 10 – 26. We staan nog wel bovenaan in de poule met nog één wedstrijd te gaan tegen het sterkste team, maar: met matchplay is van alles mogelijk…

Anneke Wolters