Laatste competitiewedstrijd Dames senioren

dames senioren 360Vol goede moed gingen we voor de vierde speeldag naar golfbaan Geijsteren waar het sterke team van de Peelse onze tegenstander zou zijn.We wisten dat we vandaag flink aan de bak moesten want enkele van onze tegenstanders hadden een veel lagere handicap en meer ervaring dan wij. Maar daar zouden we ons niet door uit het veld (baan) laten slaan.

Na de ontvangst hadden we nog voldoende tijd om in te slaan, te putten en ons voor te bereiden op de wedstrijd.

Rond 12:30 uur startte Lenny als eerste. De baan in Geijsteren lag er heel goed bij. Lekkere brede fairways zodat er weinig gezocht hoefde te worden wat weer inhield dat de meesten van ons binnen 4 uur terug waren. Toen iedereen binnen was en de rook van de strijd opgetrokken, bleek dat de Peelse dames gewonnen hadden met 24-12. Eigenlijk wel verwacht maar daarnaast ook niet ontevreden dat we tegen zo’n team toch nog 12 punten binnen gehaald hadden.

Omdat er op deze baan nog een competitie gespeeld werd, wilde de kok ons graag snel aan het afsluitende diner hebben maar standvastig als we zijn (dat gold ook voor de dames van de Peelse), hebben we eerst maar eens met volle teugen genoten van het lekkere weer op het schitterende terras van golfbaan Geijsteren.

Volgende week spelen wij zelf niet maar zijn we gastvrouw op Het Woold voor de dames van de Peelse, Crossmoor, de Tongelreep en Geijsteren. Dan wordt ook de eindstand bekend maar zoals het er nu naar uitziet zullen de dames van de Peelse deze competitie winnen.