Vroege vogels…

vroege vogelsOp de vroege donderdagmorgen 30 mei (Hemelvaartsdag) organiseerde de EVCO weer op golfbaan Het Woold de traditionele VroegeVogel wedstrijd. Enkele van de 36 deelnemers waren al voor 6 uur aanwezig om zich te melden bij de wedstrijdleiding!

Na het aanmelden startte de briefing over de wedstrijdvorm Four Ball Better Ball (FBBB), met handicap verrekening en het invullen van de wedstrijdkaarten om exact 6:30 u. Er werd gestart om 7.00 uur op de 1e 9 holes van de 4-Eijckenbaan middels een Shotgun.

 

Het weer leek in eerste instantie niet te willen meewerken doch alleen bij de eerste hole vielen er enkele druppeltjes. Zienderogen klaarde het op en op het einde begon waarachtig de zon ook nog een beetje mee te werken om er een prettige dag van te maken.

Nadat de wedstrijd was afgelopen wachtte er voor iedere deelnemer een prachtig verzorgd ontbijt in het clubhuis. Van lekker belegde broodjes, warme kroketten, eitjes en tot zelfs verse aardbeien toe. Na het nuttigen van het ontbijt volgde uiteraard ook de prijsuitreiking.

De prijzen waren verpakt in een toepasselijke verpakking namelijk vogelhuisjes welke ter beschikking waren gesteld door het Management van Het Woold. Voor details over de vogelhuisjes zie bijgaande foto van de prijswinnaars.

Ook nog een opmerkelijke gebeurtenis deze morgen was dat we een jarige in ons midden hadden onder de deelnemers namelijk Paul Nijssen was vandaag jarig. Hij werd voordat de EVCO overging tot de prijsuitreiking luidkeels toegezongen door alle deelnemers met het lang zal hij leven.

Overzicht van de prijswinnaars::
1e prijs: Team 5 – Bernadette Raymakers en Harrie Sanders met 20 Stableford pnt,;
2e prijs: Team 2 – Truus Sanders en Jan Gondrie met 20 Stableford pnt.;
3e prijs: Team 9 – René Zoetmulder en Frans Renette met 19 Stableford pnt.

Onder de andere deelnemers werden er nog 2 vogelhuisjes met inhoud verloot.
De gelukkige winnaars waren Maya Thielen en Mieke van Nuland.

De EVCO-Cie.