Verslag Dames Senioren 1: Het is weer voorbij

dames senioren 1 360We hebben er lang naar uit gekeken we hadden verwachtingen, spanningen maar ook veel plezier in de NGF competitie.

Vandaag de laatste competitiedag kunnen we maar één ding…. uitblinken en dat is…. het gastvrouw zijn. En dat zullen onze gasten ondervinden ook. We hebben alles tot in de puntjes geregeld en met de uitstekende medewerking van personeel, caddymaster en marshall en niet te vergeten onze baan die er schitterend bij lag zijn wij daar uitstekend in geslaagd. We hebben weer een onuitwisbare indruk gemaakt Het Woold waardig.

 

Maar wat is het resultaat uiteindelijk van de weken die er aan vooraf gingen? Uiteindelijk moesten wij de laatste dag in lijdzaamheid toezien. Eerste konden we niet meer worden. Tweede? Dan moest er bij de Tongelreep veel fout gaan, derde toch zeker wel anders moesten Crossmoor en Geijsteren wel geweldig stunten.

De uitslag:
De Peelse is ongeslagen kampioen geworden met 102 punten ( dat was van meet af aan duidelijk)
De Tongelreep tweede met 84 punten
Het Woold derde met 73 punten.
Crossmoor vierde en degradeert 61 punten
Geijsteren vijfde en degradeert 40 punten

Dat wil zeggen dat we ons in de poule gehandhaafd hebben en wij vinden dat een felicitatie waard.

Moet nog gezegd worden dat Crossmoor de laatste wedstrijd geweldig gestunt heeft tegen de Peelse uitslag 16-20. Dus het blijkt weer het balletje kan raar rollen. Wij danken onze captain Anneke voor al haar inspanningen en onze penningmeester Ria die op de goede manier op de centjes zat. Tot volgend jaar en de eerste trainingssessie is alweer op 4 juli op de Gulbergen.

Mieke