Uitnodiging voorrondes op donderdagavond Woold PAR3 Contest

GezandebaanAl bijna 20 jaar ligt er in Asten-Heusden de Gezandebaan Par-27. Ook na renovatie van deze baan na het openen van het nieuwe clubhuis en de opening van de Vier Eijckenbaan wordt er door iedereen gebruik gemaakt van deze baan. Jong, oud, handicap 0 tot 54: iedereen speelt er. Het leuke is dat de niveauverschillen op deze baan wat kleiner zijn dan op een grote baan.

Omdat Het Woold op hier haar oorsprong vindt en ieder niveau van onze vereniging actief is op de Gezandebaan leek het ons een leuk idee om de allereerste “Woold Par 3 Contest” te organiseren. Alle leden van Golfbaan het Woold, zowel van de Gezandebaan als de Vier Eijckenbaan, zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor dit toernooi.

De opzet: In juli & augustus heeft iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de voorrondes op de donderdagavond. In totaal zullen er 4 voorrondes gespeeld worden van 2x 9 holes. Bij elk van deze voorrondes zijn er 9 startbewijzen te verdienen voor de finaledag op zondag 8 september. Voor de exacte verdeling van deze startbewijzen verwijzen wij graag door naar het reglement dat te vinden is op de website onder Leden – Wedstrijden – Woold Par 3 Contest.

Op de finaledag zullen er in totaal 4 rondes worden gespeeld. Na de eerste 2x 9 holes zal er een tussenstand worden opgemaakt en wordt de flightindeling aangepast op de tussenstand. Uiteindelijk zal er een “Winnaar Par 3 Contest” dame en heer zijn.

Inschrijven voor de voorrondes kan in Egolf4u vanaf 6 juni. Om de speelsterkte in elke voorronde zo veel mogelijk te verdelen verzoeken wij iedereen om bij de opmerking van de inschrijving een eerste & tweede voorkeursdatum aan te geven. Na het sluiten van de inschrijvingen op 11 juli zal de indeling voor de voorrondes zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt € 2,- per persoon, wat voldaan kan worden op de dag van de voorronde waaraan deelgenomen wordt.

Wij hopen op een groot aantal aanmeldingen en een onvergetelijke eerste editie van dit evenement. Voor vragen kunt u altijd iemand van ons benaderen.

Namens de Woold Par 3 Contest commissie,

Nick Bronzwaer
Nick Goedhart
Rens van der Schouw