Matchplaykampioenschap 2017

guus 300Na vier spannende finales in 2016 werden achtereenvolgens kampioen, Rens van der Schouw, Marjolein van der Kruis, Martien Verdonschot (50+) en Truus Sanders (50+).

Deze vier kampioenen gaan in 2017 graag de uitdaging aan in weer in nieuw kampioenschap matchplay. Het finaleweekend van het Matchplay Kampioenschap 2017 vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juli.

 

Er zijn ook dit jaar weer 4 categorieën: Heren, Dames, Heren 50+ en Dames 50+. Aanmelding voor het Matchplay Kampioenschap kan vanaf 1 maart tot en met 9 april 2017. Elke wedstrijd gaat over 18 holes en is alleen voor leden met een speelrecht op de Vier Eijckenbaan.

 

Deelname staat open voor leden met een EGA-handicap van 36.0 of lager. De inschrijving vindt plaats via E-Golf4U. Vanaf 17april tot 10 juli 2017 worden de voorronde-wedstrijden gespeeld.

Omdat in het finaleweekend voor de categorie 50+ slechts de halve finale (zaterdag) en de finale (zondag) worden gespeeld zijn er waarschijnlijk meerdere voorronde wedstrijden noodzakelijk. Voor alle categorieën geldt dat plaatsing plaats vindt op basis van de laatst geregistreerde EGA-Hcp op de dag van de loting, kort na het sluiten van de inschrijving.

U ontvangt in de week van 10 april van ons een opgave van een eventuele voorronde wedstrijd met de naam van uw tegenstander en de uiterlijke datum waarop deze wedstrijd gespeeld en de uitslag ingeleverd moet zijn. U maakt met deze tegenstander zelf een afspraak voor het spelen van deze wedstrijd. Als u gebruik wilt maken van een baanreservering via de caddiemaster kan deze enkel vanaf 14.00 uur ingepland worden en is afhankelijk van de baanbezetting op dat moment. U levert een scorekaart met de stand en de handtekening van beide spelers in door deze te deponeren in de gebruikelijke bak ‘wedstrijdkaarten wedstrijdcie’. Vervolgens verzendt de winnaar een mail met de uitslag naar mhverdonschot@hotmail.com . Na ontvangst van de mail met de uitslag wordt deze door de organisatie in de schema’s verwerkt en ziet u in E-Golf4U wie uw volgende tegenstander is.

Op zaterdagochtend 15 juli worden de achtste finales voor de dames en heren in categorie 1 gespeeld, gevolgd door de halve finales van de categorie 50+. Op zaterdagmiddag worden de kwartfinales voor de categorie 1 gespeeld. Op zondagochtend 16 juli worden de halve finales en op zondagmiddag de finales (ook om de plaatsen 3 en 4) gespeeld. De categorie 50+ speelt voorafgaande aan deze wedstrijden de finale en de strijd om plaats 3 en 4. In de categorie 1 is geen buggy toegestaan; in de categorie 50+ wel voor handicard houders.

Voor het reglement Matchplay Kampioenschap 2017 klikt u HIER

De Subcommissie Matchplay Kampioenschap van de WECO.