Carnavalstoernooi

IMG 2877Het zuiden staat dezer dagen in het teken van het jaarlijkse carnaval. Iedereen doet daaraan mee. Iedereen? Nou ja bijna iedereen, want een zestigtal ‘ dapperen’ gingen niet stappen maar meldden zich zondag bij de wedstrijdleiding vanwege hun deelname aan het carnavalstoernooi 2017.

Wilt u de foto’s bekijken die gemaakt zijn? Klik dan HIER

Dat is een toernooi waarbij je verkleed mag deelnemen. en waar diegene met de leukste outfit ook nog een prijsje krijgt. 

Heel even leek het carnavalstoernooi in het water te vallen. Maar de miezerregen hield op en het bleef de rest van de middag mooi droog en niet te koud. 

Er werd gespeeld op twee baanlussen. Op lus 1/9 wonnen Erwin Kamp en Miranda Raaijmakers. Op lus 10/18 waren Fabio en Tjecco van de Coevering beter dan alle anderen.

Annemarie van Gerwen vond als ‘ chinees’  Het Woold en was het mooist verkleed. Ook zij won een leuke prijs. Dat gold ook voor Jan Kloosterboer en Anneke Wolters, die een nieuwe betekenis gaven aan de term ‘ duivels golfen’ .

Een speciale troostprijs werd uitgereikt aan Piet Slegers, hij moest op het laatste moment nog alleen spelen. De deelnemers beleefden een gezellige dag tijdens een toernooi dat zeker het herhalen waard is.

Sophia bedankt voor de foto’s en de compilatie!