Leadingcourses awards voor het 9e jaar op rij gewonnen!

De Golfers’ Choice Awards 2021 van het platform Leadingcourses.com zijn bekendgemaakt. We zijn enorm trots en verheugd te mogen mededelen dat we voor het negende (!) jaar op rij ook dit jaar bovenaan staan bij de rankings “Beste prijs- /kwaliteitverhouding” en “Meest gastvrije golfbaan”. Tevens scoren we ook hoog in de andere rankings en is onze Gezandebaan PAR-3 baan zelfs gestegen naar plaats 5.

Het afgelopen jaar is geen gemakkelijk jaar geweest en ons gehele team heeft sinds de sluiting in maart 2020 continu zijn uiterste best gedaan om het alle golfers zo veel mogelijk naar de zin te maken. We zijn ontzettend blij dat dit harde werk geresulteerd heeft in het prolongeren van de awards.

We willen daarbij ons hele team feliciteren met het bereiken van deze nieuwe mijlpaal, van greenkeepers tot aan het team van Golfrestaurant Volentieri. Daarnaast willen we ook al onze leden en in het bijzonder alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan de positieve en gezellige sfeer die dagelijks op het Woold te vinden is. Velen ervaren onze golfbaan als “een tweede thuis” en een beter compliment kunnen we simpelweg niet krijgen.

We zien ernaar uit om ook de aankomende periode u allen met een grote glimlach te mogen ontvangen op Het Woold!

*Note: alle mederwerkers zijn voorafgaand aan de foto negatief gestest op COVID-19.