Foto’s in dit bericht zijn van editie 2019

Open golfkampioenschap Asten

Na een jaar overgeslagen te hebben gaan we in 2021 weer strijden om het golfkampioenschap van Asten.  Deze wedstrijd vindt wederom plaats op golfbaan Het Woold.

Dit jaar gaat het gebeuren op vrijdag 27 Augustus. Inmiddels zijn alle beschikbare plekken vergeven. 

Ook nu is het weer een open golfkampioenschap. Op deze manier kunnen ook mensen van buiten Asten aan deze fantastische dag deelnemen. Hoewel de kampioenen per categorie woonachtig of geboren uit Asten zullen komen, maakt iedereen kans om leuke prijzen te winnen en om aan deze fantastische dag deel te nemen.

Deelname is voor alle dames en heren die minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig GVB.

Dames en heren strijden apart om de titel “Beste golfer(ster) van Asten”.  Hiervoor moet je als strokeplayer met de minste slagen rond zijn geweest. Verder is het ook mogelijk om als team van 2 personen deel te nemen om zo kans te maken op de titel  “Astens Texas scramble team kampioenen”. Uiteraard zullen er in alle categorieën leuke prijzen te winnen zijn.

Ook dit jaar gaan we allemaal tegelijk van start middels een “Shotgun”. De Shotgun zal zijn om 14.00 uur. Het complete programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Uiteraard doen we ook dit jaar weer ons best om er vooral een erg leuke en aangename dag van te maken en willen we als organisatie onze deelnemers zowel op als rond de baan aangenaam verrassen.

De volledig en perfect verzorgde dag inclusief greenfee kunnen wij u aanbieden voor € 97,50 per persoon. Voor leden van het Woold is dat € 75,- per persoon.  Vanaf aankomst tot laat in de avond staat de catering incl. drankjes voor u klaar. 

Globaal het programma:

  • 11.30 Ontvangst met koffie, thee en Lunch.
  • 12.00 inslaan, briefing en welkomstwoord.
  • 14.00 Shotgun wedstrijd Vier Eijckenbaan.  inkl. Enkele versnaperingen tijdens de wedstrijd.
  • 19.30 Walking amusediner met aansluitend de prijsuitreiking.
  • 22.00 Einde georganiseerd evenement.

Omdat het een “open” kampioenschap is maar vooral ook gezien het enorme enthousiasme in 2020 raden wij u aan zo snel mogelijk in te schrijven. 

Voor meer informatie zoals het reglement, spelvormen e.d. kunt u terecht op golfkampioenschapasten.nl

Er zijn voor deze dag altijd sponsoren welkom.  Heb je interesse of een leuk idee om te sponsoren neem gerust contact met ons op.

Met een vriendelijke golfgroet,

De organisatie OGKA 2021,