Gezellige vrijwilligerswedstrijd

vrwijwilligerswedstrijd 360Vandaag de jaarlijkse dag, waarop de vele vrijwilligers binnen onze vereniging door het bestuur en GVR uitgenodigd zijn, om eens gezellig ‘onder ons’ een balletje te slaan…

Gewoon een leuke golfwedstrijd met een natje en een droogje voor al die mensen in het bestuur en commissies, die het gehele jaar door, in touw zijn om onze vereniging en golfbaan fris, vernieuwend en levendig te houden.

Om 12.30 uur staat de ontvangst gepland met koffie en gebak en rond de klok van 13.00 uur is er eerst een dankwoord van Frans van Eijk, ook namens de GVR, aan alle vrijwilligers voor weer een jaar van inzet, “onze vrijwilligers vormen het hart van onze vereniging”. Daarna is er een welkomstwoord van clubvoorzitter Harry Span. Trots is hij op onze vereniging met zoveel ondersteunende vrijwilligers. De waardering hiervoor is er dan ook dit jaar weer in de vorm van deze dag, vroeg in het seizoen en de vrijwilligersavond in het late najaar. Hij wenst alle deelnemers vandaag een bijzonder gezellige en fijne dag toe.

Dan is het woord aan Sjaak Leenders met de noodzakelijke wedstrijdinformatie.
Een golfmiddag in twee delen: allereerst de FBBB (four ball-better- ball) wedstrijd op de Gezandebaan (9 holes) –Flights van twee personen/2 teams/flight en daarna de 9 holes wedstrijd FBBB, op de eerste 9 holes van de Vier Eijckenbaan. Beide met stablefordverrekening 75%. Afslag: tee Gezandebaan : geel resp. rood; tee Vier Eijckenbaan: rood voor dames en heren.
Verder: de longest voor dames en heren op hole 2 en de neary to the pin op hole 5, beide op de Vier Eijckenbaan.
Tussen de twee wedstrijdgedeelten is er een pauze met een versnapering.

Uiteraard wensen Sjaak en medeorganisator Jos Willekens iedereen eveneens een fijne golfmiddag toe.

Rond de klok van 13.15 uur vetrekken de 34 deelnemers naar hun starthole op de Gezandebaan (shotgun) om zo rond 15.00 uur terug te keren in het clubhuis voor een drankje en een hapje.

Ruim drie kwartier later volgen dan de 9 holes op de Vier Eijckenbaan (holes 1-9). Natuurlijk is dit hartstikke gezellig. Ik ga dit keer ook geen lange verhandeling geven over de weersomstandigheden. Het was gelukkig droog, wel wat fris met veel wind en een sporadisch opduikend zonnetje. Gewoon redelijk golfweer dus.

Om ongeveer 18.00 uur is iedereen weer terug in het clubhuis voor de traditionele gezellige uurtjes met een drankje en wat lekkere hapjes én de prijsuitreiking door Sjaak Leenders en Jos Willekens.

Bij deze dus de uitslagen:
Longest: Mieke van Nuland en Firmin Ruttens
Neary to the pin: Karin Jobse en Jos van Eupen

Gecombineerde wedstrijd:
1ste prijs met 41 Stablefordpunten: Marjan Baaten en Jan van der Vorst
2de prijs met 39 Stablefordpunten: Karin Jobse en Jos Willekens
3de prijs met 38 Stablefordpunten: Jan Beenker en Peter Fransen

Voor een volledig overzicht: zie elders op de site onder wedstrijden.
Alle winnaars van harte proficiat. Sjaak en Jos: dank voor de organisatie dit jaar.

Daarna is er nog een dankwoord van Sjaak Leenders voor alle vrijwilligers en graag tot volgend jaar.

Pr/Cie
Peter Fransen