Koperen Jubileum Golfvereniging het Woold Week 13 juni t/m 18 juni 2022

Op 17 mei 2010 werd Golfvereniging het Woold opgericht ter voorbereiding op het openen van de Vier Eijckenbaan PAR-72 in 2011. Daarom dat we graag met u in juni 2020 het 10-jarig bestaan van onze vereniging groots hadden willen vieren. Door COVID-19 werd dit plan zoals bij u bekend even in de ijskast gestopt.

Als vereniging zijn wij bijzonder blij met de prettige samenwerking en goede verstandhouding met de baaneigenaren van Golfbaan het Woold. Daarbij is Het Woold inmiddels al 10 jaar op rij op Leading Courses beoordeeld als meest gastvrije golfbaan van Nederland met ook nog eens de beste prijs-/ kwaliteitverhouding. Genoeg reden dus om alsnog een feestweek te organiseren!

Nu we deze moeilijke periode hebben kunnen afsluiten, willen we samen met alle leden een grandioos jubileumfeest gaan vieren t.b.v. het 12,5-jarig bestaan:

Het jubileum zal gevierd worden van 13 t/m 18 juni 2022, met de nadruk op zaterdag 18 juni 2022. Save the dates!

Gedurende de feestweek staan er verschillende activiteiten gepland, waarbij de nadruk op de tweede helft van de week ligt.

Een kort overzicht

De wekelijkse competities van de vereniging in de eerste helft van de feestweek zullen vanuit de organisaties met een aantal verrassingen extra aandacht krijgen. Dit betreft de Zomercompetitie op maandag, de Inloopwedstrijd op woensdagmiddag & de Ladiesday op donderdagochtend.

Daarnaast zijn er nog 3 speciale activiteiten gepland, namelijk de Woold Olympiade, het Open Astens Golfkampioenschap & Het Wooldstock Festival. Hierover kunt u alle informatie over deze 3 activiteiten terugvinden.

Woold Olympiade | donderdagavond 16 juni

Op donderdagavond 16 juni organiseert een speciaal opgezette commissie de Woold Olympiade, een unieke activiteit op de holes rondom het paviljoen op de Vier Eijckenbaan met diverse (golf)onderdelen. Dit evenement wordt gespeeld in teams van 5 tot 7 personen. Dit evenement is inmiddels vol!

Meer informatie.

Open Astens Golfkampioenschap | vrijdag 17 juni

Op vrijdag 17 juni wordt op de Vier Eijckenbaan het Open Astens Golfkampioenschap georganiseerd. De inschrijving hiervoor start op 1 mei en meer informatie zal door de organisatie snel op de website worden gepubliceerd.

Wooldstock Festival | zaterdag 18 juni

Op zaterdag 18 juni organiseren we het Wooldstock Festival (jawel, een afgeleide van “Woodstock”!). Dit betreft een feest voor alle leden + partners. In een gezellige sfeer wordt voor alle leden een groot festijn gehouden met muziek uit de jaren ’60 & ’70. Daarnaast zal de vereniging rond 18.00 uur een jubileum cadeau aan de eigenaren van de golfbaan aanbieden als dank voor de geweldige samenwerking sinds het oprichten van de vereniging.

Meer informatie.