Uitnodiging Wooldstock Festival zaterdag 18 juni

Op zaterdag 18 juni organiseren we het Wooldstock Festival (jawel, een afgeleide van “Woodstock”!). Dit betreft een feest voor alle leden + partners. In een gezellige sfeer wordt van 16.00 uur tot 22.00 uur voor alle leden een groot festijn gehouden met muziek uit de jaren ’60 & ’70. Daarnaast zal de vereniging rond 18.00 uur een jubileum cadeau aan de eigenaren van de golfbaan aanbieden als dank voor de geweldige samenwerking sinds het oprichten van de vereniging.

Dit alles vindt plaats op het complex van onze golfbaan (driving range) van 16.00 uur tot 22.00 uur. Het wordt een gezellig festivalterrein. Er zijn optredens van bekende groepen zoals de Tin Soldiers, de Two Wieners Go camping en de Soul Caravan. U bent daarbij ook vrij om zelf attributen mee te nemen en zo uw plaats op het festivalterrein leuk aan te kleden, bijvoorbeeld met eigen stoelen. Alles dus geheel in de “Woodstock” sfeer!

Tevens is er onbeperkt drankjes verkrijgbaar en er worden verschillende barbecues opgesteld. Alles in een heel ongedwongen sfeer waarbij gezelligheid primair is. Voor drank (bier van de tap/witte en rode wijn/water) en barbecue vragen wij een redelijke vergoeding van € 20,- per persoon.

Tickets zijn te bestellen via de volgende link: https://eventix.shop/4fu6gs8w. Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om bij de receptie uw tickets te kopen, waarna wij ze per mail toesturen.

U kunt als lid maximaal 2 tickets bestellen, namelijk voor u & uw partner. Bij de entree van het Wooldstock Festival zal bij het scannen van uw ticket tevens naar de ledenpas worden gevraagd, aangezien het evenement enkel voor leden met speelrecht van Het Woold is bestemd.

We hopen dat onze leden deze feestweek met als grote afsluiter het Wooldstock Festival in hun agenda noteren en dat we er samen een onvergetelijke week van gaan maken.

De Lustrumcommissie

Harry Span, Piet Berkvens & Jan van Eijk