Uitnodiging Woold Olympiade donderdagavond 16 juni

Op donderdagavond 16 juni organiseert een speciaal opgezette commissie de Woold Olympiade, een unieke activiteit op hole 1 & 18 van de Vier Eijckenbaan met diverse (golf)onderdelen. Dit evenement wordt gespeeld in teams van 5 tot 7 personen.

De Woold Olympiade is een teamevenement op donderdagavond 16 juni. Ieder team zal in meerdere rondes diverse (golf)spellen afwerken waarin punten te verdienen zijn voor een overall klassement. Het team dat alle spellen het beste speelt zal deze allereerste Woold Olympiade winnen! Dit alles zal zich afspelen op hole 1 & 18 van de Vier Eijckenbaan, welke we met een bar en live muziek ook nog eens leuk aan zullen kleden.

Informatie

  • Datum: Donderdag 16 juni
  • Tijden: aanvang 18.00 uur – tot zonsondergang
  • Teams: 5 tot 7 personen
  • Inschrijven: via E-Golf4U, 1 speler meldt zich aan met de andere deelnemers (enkel leden) in de opmerking + teamnaam
  • Inschrijfkosten: geen
  • Start inschrijving: Maandag 11 april

Er is slechts beperkt plaats voor maximaal 12 teams, dus snel aanmelden is gewenst om teleurstellingen te voorkomen. De inschrijving staat vanaf maandag 11 april open in E-Golf4U. U kunt in de opmerking van uw inschrijving de teamnaam & teamgenoten opgeven. LET OP: slechts 1 persoon schrijft zich dus voor het hele team in.

Als commissie zien wij uit naar een ongekend gezellig evenement voor alle leden van Het Woold om het 12,5-jarig bestaan met elkaar te vieren tijdens de feestweek waar we allemaal zo lang op hebben moeten wachten!


De Woold Olympiade-cie,

Nick Goedhart, Raymond Koster, Rens van der Schouw, Ted Schulkes & Stijn Willekens

Met verder ondersteuning van WECO & EVCO-leden