Heren trappen 27 holes competitie af op The Duke

duke nistelrode 360Heren-1 (27 Holes) trapte zondag de competitie af met een wedstrijd tegen Haverleij op de golfbaan van The Duke in Nistelrode.

De naam van het team is wat verwarrend, het betreft hier niet het vaandelteam van Het Woold, maar een ‘ nieuw’ team bestaande uit Gertjan van den Heuvel, Maarten van Dongen, Marcel van den Eijnde, Bér Raemakers, Rinus van Mullekom, Frank Stals , en reservespeler René Bakens die ze geblesseerde Martien Verberne verving.

Vorige week werd de baan in Nistelrode al verkend. Ook bij The Duke wordt hard aan de baan gewerkt zoals op Het Woold. Het was een drukte van belang. Het resultaat mocht er zijn. Een super baan, strakke fairways en extreem snelle greens (stimp 9) 

Haverleij uit Den Bosch kwam met flinke ambities naar Nistelrode. Het team werd vorig jaar kampioen en de verwachtingen waren hoog gespannen.

In de ochtend ging de strijd gelijk op. Na de dubbel (negen holes) was de stand 3-3. Er moest dus ‘s middags nog het een en ander gebeuren tijdens de singels. Daarbij haalde vooral Marcel hard uit en was al na 13 holes klaar. De anderen deden er iets langer over, maar uiteindelijk met hetzelfde resutaat. Alle Woold-spelers wonnen. En daarmee kwam de eindstand op 15-3. 

Het was een mooie dag, heerlijk weer, een geweldige baan, dito clubhuis en eten, goed gezelschap, maar bovenal een ‘schon team’. Dat team fungeert deze week als gastheer voor de anderen uit de poule en komt dus zondag niet in actie.