Golfen voor het goede doel

golf4life

Op de langste dag van het jaar (21 juni aanstaande) gaan Rens Vendrig en Raymond Koster (beide lid van Heren-1) een ware golfmarathon spelen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Het doel is om die dag minimaal 90 holes te lopen tussen zonsopkomst en zonsondergang. Zij proberen hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Motivatie Rens en Raymond: “Iedereen wordt geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Wij hebben dit helaas ook van dichtbij meegemaakt. Om bestrijding van kanker verder te ontwikkelen willen we op deze manier ons steentje bijdragen.

Het wordt voor ons een heuse strijd om die dag 90 holes te lopen, maar deze strijd stelt niks voor tegenover de strijd die men levert, tegen deze ziekte. We hopen daarom dat u ons ook steunt om ons doel van €5.000 te behalen.”

Elke kleine bijdrage helpt, donaties zijn meer dan welkom via:

https://acties.kwf.nl/hetwooldgolf4life

Op 21 juni zullen er verschillende activiteiten worden gehouden op Golfbaan Het Woold, waarbij de marathon centraal staat. Gedurende de dag wordt u via social media kanalen op de hoogte gehouden omtrent de voortgang.