Een geweldige Open Golfdag

open golfdag 2019 001

Ieder voorjaar opent Het Woold, samen met heel veel andere golfbanen, de deuren voor het publiek tijdens de Open Golfdagen. Dit keer tijdens de warmste Tweede Paasdag ooit op 22 april.

Ongelofelijk mooi voorjaarsweer zorgde er mede voor dat het een Open Golfdag werd met een gouden randje. Het werd en bleef de hele middag druk en gezellig. Bezoekers werden welkom geheten door de inroductiecommissie. Van daaruit ging het vaak naar de golfclinics die door de golfopleiding verzorgd werden. Niet alleen voor volwassenen, er waren ook speciale clinics voor de jeugd.

 open golfdag 002

Nieuw dit jaar was de Tweedehands Golfmarkt. Leden konden vooraf hun oude of niet meer golfequipment inleveren en aangeven wat de minimale opbrengst moest zijn. Het regende werkelijk startsetjes, trolleys, wedges, drivers en tassen. Op het einde van de middag oogde de puttinggreen een stuk leger. Er werd flink verkocht.

De sfeer was prima, mede door de muzikale begeleiding door Seniorenorkest Da Capo uit Asten dat een prima optreden verzorgde. Tijdens een van de pauzes van Da Capo vond de jaarlijkse modeshow door Ellen en haar Woold-mannequins plaats. Leden van het Woold paradeerden als volleerde mannequins over de catwalk en toonden de golfmode van het nieuwe seizoen. Het was prachtig.

open golfdag 003

De Open Golfdagen zijn er om mensen zo laagdrempelig mogelijk te laten kennismaken met de golfsport, de -club, de -faciliteiten en sfeer op Het Woold. Het werd een in alle opzichten geslaagde dag.

Annie Slegers won de wedstrijd ‘potloden raden’ en zat er slechts een potlood naast op een totaal van 118. Zij won een golfclinic. U kunt voor de sfeer ook HIER de foto’s van deze dag bekijken die werden gemaakt door Jan Beenker.

Bedankt allemaal en graag tot snel op Het Woold!