Zo nu eerst ……..

golfenindepeelNa een, voor ons, moeizame eerste wedstrijddag op de baan van De Dommel hadden wij op dag twee de eer te gast te zijn op Landgoed Nieuwkerk bij Goirle. Een mooie negen holes baan met een lange historie op het landgoed van een Belgische baron. 

De baron hebben we niet gezien, wel het team van Crossmoor. Het werd minder spannend dan verwacht. 19-3 is geen alledaagse uitslag en het siert de mannen uit Weert dat ze evengoed met een prima humeur aan het diner verschenen.

Respect.  Datzelfde geldt ook voor de mannen van Landgoed Nieuwkerk die we afgelopen vrijdag troffen op de baan van De Peelse. Ditmaal was het 20-2 en wederom buitengewoon gezellig tijdens hole 19.

Het is ieder jaar opnieuw mooi om te zien hoe de chemie tussen de teams verandert gedurende de competitie. Handen worden geschud, verhalen uitgewisseld. Er wordt navraag gedaan naar gebeurtenissen van voorbije weken. De komende weken zal dat alleen maar toenemen.

Voor ons nog één wedstrijd te gaan. Over 2 weken mogen wij ons op de baan van Crossmoor meten met De Dommel 1. Met 0 uit 2 sluiten zij momenteel de rij. Wij hebben de leiding met 6 uit 3 gevolgd door drie teams met 2 uit 2 (De Peelse Golf 3) of 2 uit 3 (Landgoed Nieuwkerk 1 en Crossmoor 1).

Wij gaan met een goed gevoel en vol vertrouwen op 10 mei naar Weert. Zo nu eerst ….een thuiswedstrijd en een rol als gastheer.

Theo Lankhorst