Competitie slotdag Dames senioren

dames senioren 2019 600De NGF competitie van de dames senioren zit er weer op. We hebben 4 keer onze krachten gemeten met de teams van Haviksoord, Welschap, Hoenshuis en de Tongelreep. Dit jaar geen succesverhalen zoals andere teams van het Woold. (gefeliciteerd allemaal)

Onze tegenstanders hadden allemaal lagere handicaps dan wij, en dat betaalde zich uit in overwinningen voor hen, hoewel er door ons goed werd tegengestribbeld.

 

Na 3 wedstrijden stond de teller voor ons nog steeds op 0 wedstrijdpunten en degradatie is dan onvermijdelijk. ( De laatste 2 teams degraderen). Onze enige hoop was nog gevestigd op laatste wedstrijd tegen de Tongelreep, die net boven ons stonden.
We speelden op Haviksoord. De weersomstandigheden waren prima en we konden zelfs in ons polootje de baan in.

De baan lag er niet goed bij. Vooral de zijkanten van de fairways waren kaal en omgewoeld door kraaien. Er was daarom een local rule ingesteld, dat er geplaatst mocht worden: op de fairways en de kale stukken, die in bewerking waren. Maar dat was lang niet altijd duidelijk, waardoor er onderlinge irritaties ontstonden. Heel jammer. Ondanks dat werden er spannende wedstrijden gespeeld en uiteindelijk kwam het Woold als winnaar van de baan: 13- 9 in holes, maar vooral die 2 wedstrijdpunten maakten de dag helemaal goed. We wisselden van plaats met de Tongelreep. Yesss. Missie geslaagd!

Volgend jaar komen we terug in de 2e klasse en kunnen we weer proberen te promoveren. Senioren meiden, hartelijk dank voor jullie inzet, kameraadschap en gezelligheid. Namens jullie teamcaptain, Anneke ( die heeel blij was, dat ze nog het laatste wedstijdje kon meespelen)