Heren 1 18 holes senioren kampioen.

Heren 1 18 holes kampioen 1200

Feitelijk was Heren 1 senioren 18 holes al kampioen geworden tijdens de thuiswedstrijd op 3 mei, maar dat voelde toch niet als zodanig. De laatste wedstrijd op de baan van Crossmoor werd door ons op voorhand beschouwd als dé wedstrijd.

En hoewel het dus nergens om ging voelde het anders. Al was het maar omdat De Dommel onze tegenstander was en zij puntloos onderaan stonden. Wij voelden het als een plicht om ook nu een prestatie neer te zetten die recht deed aan de ranglijst. Aldus geschiedde.

De Dommel werd met 18-4 vriendelijk doch beslist terug gestuurd naar Sint Michelsgestel én naar de derde klasse. Het laat zich raden dat de sfeer nadien opperbest was. Crossmoor had de organisatie prima op orde en alle deelnemers lieten zich drank en snacks welgevallen. Het eten was prima, de sfeer uitgelaten, ook bij de andere vier teams en tijdens het eten zat iedereen gebroederlijk door elkaar. De speeches waren lekker kort en to-the-point.

Als verrassing werden we rijkelijk van bloemen voorzien door de andere teams. En vanuit Weert ging het rechtstreeks naar Het Woold waar we werden verwelkomd door een aantal partners, bestuursleden en management. De champagne op tafel, felicitaties van eenieder en veel welgemeende woorden. Martien werd nog even toegezongen vanwege zijn recente verjaardag en uiteindelijk werd het toch een keer tijd om naar huis te gaan en dit seizoen af te sluiten.

Ter afsluiting kan worden gesteld dat dit seizoen een prima vervolg was op het vorige. Goed voorbereid door wekelijkse trainingen, aangevuld met trainingen van Nick en een perfecte teambuilding. Er stond bij iedere wedstrijd een hecht team met een duidelijke missie, kampioen worden. Missie geslaagd, seizoen geslaagd. Het was wederom een genoegen captain van dit mooie team te mogen zijn.

Theo Lankhorst