Bedrijfsbezoek Berkvens Deursystemen | BC het Woold

 Op donderdag 13 februari brengen de leden van Businessclub het Woold een bedrijfsbezoek aan Berkvens Deursystemen Someren. 
Tijdens het bezoek krijgen de leden een exclusief kijkje achter de schermen van het prachtige bedrijf van onze eigen BC-leden Ralph van Dooren & Chantal van Dooren.

We worden om 14:30 ontvangen bij Berkvens aan de kanaaldijk Noord 24 te Someren, waar we zullen worden rondgeleid door medewerkers van Berkvens.
Na afloop sluiten we gezellig af met een drankje en een hapje op locatie. 

 
De marktleider in totaaloplossingen voor duurzame binnendeuren, kozijnen en schuifdeursystemen met ontzorgende serviceconcepten
Berkvens Deuren
Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.

Net als eerdere bedrijfsbezoeken belooft het een zeer inspirerend bedrijfsbezoek te worden. Wij verheugen ons op uw komst.
Dus schrijf u nog snel in!
Aanmelden Egolf