Inschrijving Woold PAR-3 Contest 2020 geopend

Schermafbeelding 2020 06 12 om 20.06.01Na een succesvolle eerste editie vorig jaar zijn we blij dat er dit jaar een vervolg kan worden gegeven aan de Woold PAR-3 Contest.

In 2019 trok Marcel van den Eijnde aan het langste eind en gaat dit jaar zijn titel proberen te prolongeren. De inschrijvingen stromen al binnen. Speelt u ook mee?

Het concept is simpel en voor een breed publiek: in juli worden er 4 voorrondes gespeeld op dinsdagavond, namelijk op 7, 14, 21 & 28 juli. Hierbij kunnen er startbewijzen verdiend worden voor de finaledag op zondag 6 september. Alle leden van Golfbaan het Woold zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven, want op de Gezandebaan liggen de scores toch een stuk dichter bij elkaar dan u denkt! De driver kan in de tas worden gelaten en het korte werk is van belang. Naast dat er veel meer kanshebbers zijn voor de zege, is het ook erg gezellig. Vorig jaar hebben uit alle hoeken van de vereniging leden meegedaan, wat zorgde voor een gezellig samenzijn.

U schrijft zich in voor de voorrondes (2x 9-holes) en kunt hierbij voorkeursdata opgeven. De wedstrijdleiding zal vervolgens zorgen voor een zo evenredig mogelijke indeling qua speelsterkte. Inschrijven kan via E-golf4u tot eind juni.

Het volledige wedstrijdreglement kunt u hier lezen.