36 leden blijven over na halve finales Woold PAR-3 Contest

Afgelopen zondag 29 augustus speelden de leden die de voorrondes van de Woold PAR-3 Contest in juli overleefd hadden op de Gezandebaan de volgende ronde, namelijk de halve finales. In zowel de ochtendronde als de middagronde waren er exact 18 startbewijzen voor de finaledag op zondag 19 september.

De omstandigheden? Bijna herfstachtig! Amper 15 graden en met zelfs een bui die lang bleef hangen als miezer. Dit resulteerde in wisselvallige scores. Waar vooraf vooraf de vraag was welke score genoeg zou zijn om de finaledag te behalen, bleek dit na afloop van beide rondes een gelijkwaardige score als tijdens de voorrondes. Zo was een ronde van 64 in de ochtend en een score van 65 in de middag voldoende om door te gaan.

Vooraf werd er rekening gehouden met een mogelijke play-off, aangezien een gedeeld 18e plaats zou moeten strijden voor het resterende ticket. Dit bleek (jammer voor het spektakel!) niet nodig. In beide rondes gingen er precies 18 leden door.

Alle afvallers hebben nu de gelegenheid om zich in te schrijven voor de Wildcardronde op dinsdagavond 14 september, waar in een avondronde met de verlichting aan nog 4 startbewijzen te verdienen zijn.

We wensen alle finalisten veel succes met de verdere voorbereidingen en zien graag een boel afvallers aan de start op 14 september. Sensatie gegarandeerd!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Woold PAR-3 Contest