Woold Summer Tour | Donderdagavond | tot HCP 18.0

De afgelopen jaren is het algemene spelniveau van Het Woold flink verbeterd. Veel leden oefenen vaak, er worden goede lessen verzorgd door de golfopleiding en daardoor zakken de handicaps: loon naar werken dus! Vandaar dat we speciaal voor de lagere handicappers een nieuwe competitie organiseren dit jaar, namelijk de Woold Summer Tour.

Hieronder vindt u wat deze competitie inhoudt.

De Woold Summer Tour is een competitie die bestaat uit 7 wedstrijden + een afsluitende finaledag, welke allemaal op donderdagavond gehouden zullen worden.

Deze competitie staat open voor alle leden van Het Woold met een handicap van 18.0 of lager. Hierbij wordt gekeken naar de handicap op de wedstrijddag. Het kan dus zijn dat er gedurende de competitie meer leden deel kunnen nemen omdat zij met hun handicap zijn gezakt, of juist niet meer mee mogen deelnemen omdat hun handicap gestegen is.

De spelvorm is netto strokeplay over 9 holes en de wedstrijden zijn qualifying. Iedereen is vrij om de kleur tee te kiezen.
Er zal worden gestart tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Bij inschrijving kan een voorkeur voor een vroege/late starttijd worden opgegeven.

Het is mogelijk om een keer of een aantal keren mee te spelen, maar om in aanmerking te komen voor een plaats in het eindklassement moet een speler minimaal 5 keer hebben deelgenomen. Iedere speelronde zijn er punten te verdienen waarmee een klassement wordt opgebouwd. Tijdens de afsluitende finaledag zijn er een dubbel aantal punten te verdienen. De verdeling van het aantal punten:

1e plaats 10 punten
2e plaats 7 punten
3e plaats 5 punten
4e plaats 3 punten
5e plaats 2 punten
6e plaats 1 punt

Bij iedere wedstrijd zijn er ook dagprijzen te winnen die wekelijks zullen variëren.

Voor elke wedstrijd dient opnieuw ingeschreven te worden via Egolf4u. Inschrijven kan vanaf 2 weken tot 2 dagen vooraf, zodat op woensdag de startlijst gepubliceerd kan worden.

De data:
18 juni – 25 juni
2 juli – 16 juli – 30 juli
6 aug – 20 aug – 27 aug (finaledag)