PR-COMMISSIE

Deze commissie (voorzitter Pierre van Lier) houdt zich bezig met de interne en externe communicatie voor en vanuit de vereniging en de golfbaan. Zij beheert de websites en verzorgt de digitale nieuwsbrief.

Extern onderhouden zij contacten met diverse media voor het uitdragen van de golfsport in zijn algemeenheid en die van de vereniging en onze golfbanen in het bijzonder.

Het is de bedoeling om de informatievoorziening zoveel mogelijk digitaal, dus via de website en ook via e-mail te laten verlopen.

Een belangrijk onderdeel hiervan is het E-Golf4U programma dat door onze vereniging wordt gebruikt. Deze combinatie biedt niet alleen de mogelijkheid om thuis van achter uw eigen computer inzage te verkrijgen in de activiteiten van de vereniging maar ook het inschrijven voor wedstrijden en het inzien van deelnemerslijsten en startlijsten zijn dan enkele van de vele mogelijkheden die worden geboden. Daarnaast kunnen resultaten en actualiteiten worden geraadpleegd en bestaat de mogelijkheid om foto’s te bekijken.

Wanneer u graag aandacht wilt voor een activiteit op- of rondom de golfbaan, kunt u het beste een verzoek sturen aan prcie@golfclubhetwoold.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw evenement de nodige aandacht krijgt.

Pierre van Lier

Pierre van Lier

Voorzitter
Leon Verkoelen

Leon Verkoelen

Lid
Irma Verhoeven

Irma Verhoeven

Lid