Woold Cup

Weet u wat ‘Wooldies’ zijn? We zullen het u verklappen: ‘Wooldies’ zijn de mensen die ervoor zorgen dat iedereen op Het Woold een fijne dag of bezoek beleeft. Het zijn de koks, de greenkeepers, de pro’s, iedereen in de bediening, op kantoor, de golfwinkel  en het management. 

Ze zijn er superdruk mee, altijd in de weer voor de bezoekers. Maar je vraagt je af kunnen ‘Wooldies’ ook golfen? Nou ja. De meesten zelfs ‘verdienstelijk’. En hoe we dat weten? Door bijvoorbeeld de strijd om de Woold Cup zondag jongstleden.

De eerste Wooldies Clinic, of Woold Cup was een feit. maar liefst 15 deelnemers betraden onder de bezielende leiding van Special Pro Boris de arena. Ze leerden nog beter swingen, chippen en putten en streden in de namiddag op de Gezandebaan in teams om de allereerste ‘Wooldies Cup’.  

Team Koos / Christian / Sanne / Joost heeft gewonnen. Joost deed het beter als alle anderen en werd dagwinnaar. Waarna er in clubhuis Volentieri uitgebreid werd geëvalueerd op zijn ‘Woolds’. Het bleef nog lang gezellig…

 FE/PL