Bart Nelissen wint puttwedstrijden

Na een bizarre vrijdag met sneeuwjachten  was het op de zaterdag zonovergoten. Helaas had de griep een aantal spelers op het laatste moment uitgeschakeld. Met een deelnemersveld van 12 zijn we begonnen aan de laatste ronde in deze wintereditie van de putwedstrijd. 

Gelukkig had de green niet te veel te leiden van het slechte weer van de vrijdag en konden weer een negental te putten holes worden uitgezet. De scores tijdens deze wedstrijd lagen hoger dan de vorige editie in februari. 

Truus Kooiman heeft deze wedstrijd met 36 slagen gewonnen. Naast de eer van de dag is tevens het klassement van de winter puttwedstrijden opgemaakt en kon de gouden putter worden uitgereikt. 

Ondanks de toch minder score van de winnaar, zal ongetwijfeld de stress van mogelijke overwinning zijn geweest, won Bart Nelissen met een gecombineerde score van 68 slagen de trofee.

Het waren soms bizarre weersomstandigheden, regen en zonneschijn, maar we terugkijken op een naar onze mening geslaagde serie wedstrijden. 

We danken iedereen die hieraan heeft meegedaan en hopen jullie bij volgende door de EVCO georganiseerde wedstrijden te mogen verwelkomen. De eerstvolgende wedstrijd is de openingswedstrijd die op 25 maart op zowel de Gezande- als de Vier-Eijckenbaan wordt gespeeld.