Welkom bij de meest gastvrije golfbaan met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

no1 800Golfend Nederland laat gedurende het gehele jaar reviews achter over de golfbanen waarop gespeeld is bij Leading Courses. Deze site brengt bijna alle golfbanen ter wereld in kaart en vraagt bezoekers om een beoordeling na het spelen.

En eens per jaar publiceert deze Michelingids onder de golfbanen haar resultaten en wordt bekendgemaakt welke banen het dat jaar het beste hebben gedaan. Deze lijst vindt u HIER

En ook in 2016 is er weer alle reden voor Het Woold om trots te zijn. Samen met The Dutch eindigde Het Woold ex aequo op de eerste plaats met een gemiddelde waardering voor de gastvrijheid van een 9.0. Daarnaast eindigde Het Woold wederom als eerste in het klassement van de beste/prijs-kwaliteit verhouding van alle golfbanen in Nederland.

Onze par-3 Gezandebaan is door Leading Courses uitgeroepen tot derde beste par-3 baan van Nederland. Dus niet een zomaar een ‘oefenbaantje’ maar een echt leuke baan om te spelen! 

Dank aan het hele Wooldteam, de koks, de bediening, de greenkeepers, de marshalls, het secretariaat en natuurlijk ook de mensen van de golfopleiding. Wij zijn hartstikke trots!

En, voor wie wil komen spelen: Welkom bij de meest gastvrije golfbaan waar u ook nog eens het meeste waar voor uw geld krijgt!