Waterplenzen en overtuiging, inzet en moed

midzomertoernooiMijn flight heeft geluk. Op een zonovergoten tijdstip starten wij alweer de derde wedstrijd van het seizoen van de Rabobankcompetitie 2017 van businessclub het Woold.

Dat is voor de spelers van de 9-holes editie helaas anders. Tegen de tijd dat de 18 hole-spelers al lang en breed binnen zijn en genieten van een heerlijke warme waterplens uit de douche, staan de 9 hole-spelers te balen van een flinke waterplens uit een donkere wolk en een cooling down in temperatuur.

 

Gelukkig staat voor iedereen een heerlijk kopje soep en een lekker diner te wachten.

De bedrijfspresentatie wordt deze bijeenkomst gedaan door Tonne Verdonk van Mediscon. Een mooie carrièrebeschrijving van Tonne volgt. Van een secretaressediploma tot het runnen van een internationaal opererend bedrijf, welke medische congressen organiseert in binnen- en buitenland.

Ooit begonnen als assistent bij een kaakchirurg waarvoor ze een congres organiseerde, tot het organiseren van symposia over hartkleppen van varkens. Kennelijk hebben her en der in dat proces ook nog wat groeihormonen dwars gezeten, maar dat heeft tot op de dag van vandaag mooie gevolgen gekend.

Tonne geeft blijk van een groot organisatietalent en veelzijdigheid. In 1 adem wordt de zorg voor een tweeling als alleenstaande moeder, het presidentschap bij Zonta, een project voor (te) jonge moeders in Kenia, golfen, tennis en organiseren van bruiloften, genoemd.

Uiteindelijk komt de slotvraag wat Tonne de andere ondernemers van de businessclub mee zou willen geven? Haar antwoord is passievol en direct. Volgens Tonne zijn overtuiging, inzet en moed de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle ondernemer.

De uitslag van de derde editie Rabobankcompetitie 2017

Dames:
1. Miranda Raaijmakers      Neary: Carla Verkeste
2. Marij Coolen                    Longest: mevrouw van Berge
3. Sophia van Eijk

Heren:
1. Erik van Oosterhout         Neary: mijnheer van Berge
2. Eric Lemmen                   Longest: Rico van Rijsbergen
3. Frans Sijben

Met hartelijke groet,
Marij Coolen
MC training & coaching