Vrijwilligers-verwenavond

Dinsdag vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats in het clubhuis. 

Wist u dat er op Golfbaan Het Woold buiten degenen die er werken ook nog ruim 70 vrijwilligers werkzaam zijn in een groot aantal commissies? Het zijn de mensen die, zo meldde voorzitter Jobse tijdens zijn openingstoespraak, er mede voor zorgen dat de vereniging draait als een geoliede machine en dat leden en bezoekers van de golfbanen een fijne dag beleven.

En eenmaal per jaar worden deze vrijwilligers door het bestuur, management en baaneigenaren in de watten gelegd tijdens de traditionele vrijwilligersavond. Mét aanhang. Steevast gezellig en fantastisch verzorgd. 

Jan van Eijk bedankte namens GVR de vrijwilligers voor hun inzet, waarna voorzitter Jobse kort terugblikte op het afgelopen succesvolle jaar en met een kort persoonlijk woordje stilstond bij de vrijwilligers die eind dit jaar uittreden. ‘Een tevreden voorzitter, van een vereniging die draait als een zonnetje’. 

Waarna de koks en het bedienend personeel de gasten in de watten legden op een manier die ongeëvenaard is. Dank daarvoor! Voor de sfeer, de verzorging en een geweldige avond.