Eerste puttwedstrijd zit erop

Op een sombere zaterdagmorgen (9 december) is de eerste van een geplande serie van vier, puttwedstrijden gespeeld op Het Woold 

In totaal hebben ruim 40 deelnemers, waar we als EVCO super blij mee zijn,  de moeite genomen om naar de golfbaan te komen. Naast de puttwedstrijd is er door studenten van de Rooi Pannen in het kader van “Make a Wish” een putt challenge uitgezet (buiten mededinging voor de wedstrijd).  

Door de overvloedige regen van de afgelopen periode is de wedstrijd gespeeld op beide practice areas. De bonus hole en de putt challenge werden op de regulier putting green gespeeld.  

De putt challenge voor “Make a Wish” kon twee keer een putt van 5  en 10 meter gespeeld worden. De 5-meter putt werd door 2 spelers uitgeholed, (Karin Jobse en Goof Kooiman) de 10 meter putt werd door slechts één speler, Ger Verheijden, uitgeholed. In totaal heeft de putt challenge € 160 opgeleverd voor het goede doel. 

Gelukkig waren de weergoden ons beter gezind dan de eerste wedstrijd in 2022. Een kleine hoeveelheid regen heeft de resultaten zeker niet beïnvloed. De scores liepen uiteen van 34 tot 46 slagen. 

Uiteindelijk hadden vier spelers de laagste score van 34 slagen. De uiteindelijke winnaar van de eerste wedstrijd is Goof Kooiman geworden. Frans Kooiman werd derde en Els Vestjens-Dings werd derde. 

We kijken uit naar een vergelijkbaar deelnemersveld bij de volgende wedstrijd die op 6 januari gespeeld wordt.