Verslag Herfsttoernooi op de Gezandebaan

Prima herfstweer om een wedstrijd te spelen vanaf 13.00 uur in de middag. 

Op de Gezandebaan wordt 2×9 holes strokeplay met handicapverrekening gespeeld. Tevens is er een extra chip- en putt-wedstrijd. Er zijn 44 deelnemers en er kan tegelijk gestart worden. Na hole 9 is er op de practice area een extra uitdaging, de chip-wedstrijd. Hiervoor zijn 5 paraplu’s schuin de grond ingestoken en door de bal zó te chippen dat die er ook ín blijft kun je punten verdienen.

Dat valt nog niet mee. En ja heus, het is te doen! Grappig dat juist bij diegene die er het minste vertrouwen in heeft, dit dan zo maar wél lukt. Er zijn 5 mannen waarbij dit gelukt is en zelfs 6 vrouwen. Knap gedaan.

Na hole 18 volgt dan nog een puttwedstrijd. Hier moeten 3 verschillende putting holes gespeeld worden en alle slagen geteld. Maar dan wel op de puttinggreen aan de straatkant, dmet de glooiingen). Makkelijk is anders.

Toch lukt het 4 golfers met slechts 6 slagen. Daar volgt dan op het laatst weer een shoot-out op. Pieter van de Hurk, Heidi Lamers, Ewald van Elshout en Paul Nijssen mogen dit nogmaals laten zien waarbij er één winnaar overblijft.

Tussendoor worden we nog verrast met een lekker warm worstenbroodje.

Tot slot de scores invoeren en aan tafel voor een heerlijk “herfstsoepje” met een bockbiertje.

Dat gaat er wel in na een enerverende middag. Als alle scores goed zijn ingevoerd kan de uitslag bekend worden gemaakt.

Winnaar van de wedstrijd is geworden:
Thea Hendrickx – score 53

Winnaar chip wedstrijd
Ante van Bers     – 2 x 2= 4 punten

Winnaar putt wedstrijd
Pieter v.d.Hurk  

We kunnen terugkijken op een gezellige middag waarin er voor een ieder wel een uitdaging te vinden was.