Verslag BC ‘Volg je gevoel, passie, je hart en je vrouw!’

In deze “abnormale tijd” toch een prachtige Business dag op donderdag 9 juli 2020. De eerste Business golfdag nieuwe stijl.  Voorheen speelden de 18-holes spelers alle 18 holes en daar werd dan de beste score van geteld. De golfers die alleen 9 holes liepen kregen dan voor de 2e negen 18 punten extra erbij? Op zich was dat geen punt maar niet helemaal correct.

Daarnaast moesten de 18 holes golfers nog lang wachten voordat ze samen met de 9 holes spelers aan tafel konden gaan. Omdat deze altijd later startten. Nu liepen de 18 holes spelers eerst 9 holes en verzamelde men zich dan bij het mooie “huisje” op hole 3/4/17 om daar heerlijk te genieten van door de koks heerlijk bereid broodje. Dat was leuk en vele golfers ontmoeten dan ook al hun collega BC leden met hun gasten.

Daarna startten alle golfers een 9 holes competitie. Dus de 18 holes spelers maakten hun tweede lus van 9 en degene die alleen 9 holes liepen hadden dan hun eigen lus.
De spelers die dan 18 holes lopen, liepen dus 2 kaarten (elk negen holes) waarvan de beste kaart meetelde voor de einduitslag.

Maar het belangrijkste was dat iedereen tegelijkertijd klaar was met de wedstrijd en kon gaan genieten van de borrel en de heerlijke hapjes welke in het begin nog buiten geserveerd konden worden. De eerste gang werd dan ook de koks uitgeserveerd aan de tafel van Unidis maar daarover later meer.

Over de hapjes gesproken deze werden vandaag verzorgt met een Marokkaanse touch door Leila van www.bijleila.nl/ de vrouw van Hugo Greefhorst.
Leila had samen met Ivo Verhees de chef-kok van Volentieri en het team een fantastisch menu uit de Marokkaanse keuken samengesteld.

– Couscous/Kataifi/geitenkaas/honing Citrus/kruidensalade
– Pastilla/wortelsalade/pompoen crème
– Gestoofde lamsbout/taartje van zoete aardappel/aubergine/courgette/feta
– Sinaasappel dessert (voortreffelijk)

Ook vandaag werden we weer welkom geheten door onze voorzitter Henk Hoeks. Hij was er bijzonder trots op dat er 70 business leden meededen aan de Rabobank competitie.
Verder werden de speciale gasten (van Unidis) verwelkomd en maakte hij ook de datum van de Business Challenge bekend. Het belooft donderdag 10 september weer een hele speciale dag te worden, inschrijven via de bekende weg!

Daarna riep hij de heren Hugo Greefhorst en Stephan Langedijk naar voren om het bedrijf Unidis onder de spotlights te brengen. Hugo is algemeen directeur van Unidis B.V. een bedrijf dat zich bezighoudt met software waardoor hun klanten Optimaal Digitaal gebruik maken voor hun financiële administratie (Unit4 Multivers). De carrière van Hugo heeft al heel wat stappen doorlopen. Gestart bij de Rabobank, daarna een eigen administratiekantoor met de naam AAK zodat hij altijd vooraan in het telefoonboek stond.
Daarna ook begonnen met het verkopen van Exact software waarvan hij een grote dealer was. Ook service hoorde natuurlijk bij dit softwareproduct en dat kun je overlaten aan Hugo Greefhorst.

Later wilde hij ook de software introduceren in Marokko maar dat werd niets maar de investering naar Marokko heeft wel geloond wat daar heeft hij Leila leren kennen. Hugo en Leila wonen nu in Leenderstrijp en samen hebben ze 4 kinderen. Leila heeft een eigen bedrijf met kookworkshops en gastenverblijven.

Hugo trok zich meer terug van de operationele zaken van Unidis waardoor hij tijd krijgt om meer te gaan golfen, reizen en andere leuke zaken te doen.
Hugo is ook een van de initiatiefnemers voor de Herenboeren: De Groote Heide op boerderij ‘Baronie van Cranendonck’ Soerendonk. Dit is een “leden” organisatie die met 164 leden (die elk 2000.00 euro ingelegd hebben) “hun” eigen oogst kweken en oogsten. Zeg maar van de grond tot de mond. Een prachtig initiatief waardoor men zeer duurzaam voedsel kan produceren en daarbij ook nog rendement kunt genereren met je eigen inleg.

Daarna gaat het gesprek verder met Stephan Langedijk (een vriend van Hugo) die nu al enkele jaren operationeel directeur is van Unidis.  Een mooie uitspraak van Stephan is: Omdat veel mensen de financiële administratie niet leuk vinden, maken wij het wel leuk. Wij zorgen dat mensen/bedrijven een goede ondersteuning krijgen met een goed doordacht automatiseringssysteem. Dit doen wij met Unit4 en vaak ook met speciale uitbreidingen welke op maat gemaakt worden. Natuurlijk hebben wij ook een heel goed serviceteam zodat wij elke klant altijd kunnen helpen.

Ook vertelt hij met veel enthousiasme over hun Warehouse managementsysteem. Dit is software puur voor de logistiek. Maar als je ziet hoeveel bedrijven blij worden van dit systeem zeker in deze tijd van internet en distributie.

Ook de PPM-software is een echte topper binnen Unidis. Deze software bewaakt de totale debiteuradministratie van het sturen van de factuur tot het up to date houden van de betalingen en indien nodig de volgende stap, om het geld, waar men recht op heeft toch keurig te ontvangen. Al met al is Stephan zeer tevreden over zijn werk en zijn team ook in de Corona periode. Het kantoor was al verbouwd voor de Corona periode en is nu al Corona proof. Ook hebben wij binnen het bedrijf het thuiswerken gepromoot. Natuurlijk, want als een bedrijf het zou moeten kunnen dan is het wel Unidis software. De medewerkers konden dat vrijwel naadloos vanuit thuis regelen.

Als afsluiting van het interview vroeg Henk Hoeks nog wat voor kernpunten Hugo aan de businessleden mee wilde geven.

– Blijf dicht bij jezelf
– Iedereen weet zijn grenzen en laat dat zo
– Volg je gevoel, passie, je hart en je vrouw

Daarna had Henk nog een speciaal woord van dank voor de gasten van Unidis.

Afsluitend volgde nog even de prijsuitreiking in samenwerking met Danique en Rens.

De beste scores bruto over de totale 18 holes
Leny van Berlo 88
Theo Lankhorst 82

De beste drie van de dames 9 holes stableford
Op 3 16 punten Miranda Raaymakers
Op 2 18 punten Marielle Hoebers
Op 1 20 punten Danielle Maas

De beste drie van de heren 9 holes stableford
Op 3 22 punten Stefan Aspers
Op 2 22 punten Luc van Munster
Op 1 23 punten Johan Schriks

Na de prijsuitreiking wenste Henk Hoeks nog iedereen een fijne avond en hoopte dat bij de volgende BC dag weer zoveel leden met hun gasten aanwezig zullen zijn.
Nog even een tip van Henk. Ga eens langs bij Leila die ons vanavond verwend heeft met haar kookkunst. www.bijleila.nl/

Daarna vroeg Jan van Eijk nog even het woord. Ook hij was bijzonder blij met de grote opkomst van de BC leden. Het was wederom een bijzondere mooie dag geworden.
Hij wilde ook nog even een speciaal woord van dank uitbrengen aan Leila die samen met Ivo en de keukenbrigade voor een heerlijk Marokkaans diner gezorgd hadden.
Om de dank wat kracht bij te zetten werd er nog een mooie bos bloemen overhandigd aan Leila. Met een daverend applaus van alle aanwezigen.

Al met al werd er nog heerlijk genoten van het hoofdgerecht en het toetje, glaasje wijn en van de vele verhalen.  Het was weer een supermooie verzorgde golfdag. Iedereen heeft ervan genoten. TOP! Langs deze weg ook nog graag even een compliment aan: de greenkeepers, het bedienend personeel, de organisatie, de koks. Super bedankt!

Wij zien elkaar weer op 13 aug bij de volgende BC golfdag. Schrijf u op tijd in (E-golf of een mail naar info@golfbaanhetwoold.nl) en laten we er samen weer zo’n mooie dag van maken.

Groet
Jack