Opnieuw negental spelers door naar El Grande Finale op 6 september

Schermafbeelding 2020 07 08 om 12.10.35Wat de voorrondes van de Woold PAR-3 Contest zo interessant maakt, is dat er bijna aanvang geen pijl te trekken is op de benodigde score om door te gaan naar de finaledag. Want: waar komt de cut te liggen?

Het is dan ook moeilijk om die gedachte uit je hoofd te zetten. Je weet dat je het ook in eigen hand hebt, maar aangezien je alle directe concurrenten rondom jezelf ziet spelen, is het toch verleidelijk om even te spieken of er op de green naast je een puttje valt of niet.

Dit was afgelopen dinsdag tijdens Voorronde 2 niet anders. Wederom stonden er ruim 20 deelnemers aan de start en in een gezellig sfeer met gezonde wedstrijdspanning werden de 2x 9-holes gespeeld. Hierbij zat een pikante variabele, namelijk het weer. De helft van het spelersveld kreeg hier mee te maken, terwijl de anderen al binnen waren gekomen. Misschien niet even eerlijk, maar dat hoort nu eenmaal bij de golfsport.

Schermafbeelding 2020 07 18 om 19.44.04Jules Meuffels ging er met de 1e plaats vandoor na een puike ronde 50 (-4), gevolgd door Gertjan van den Heuvel 54 (level) & Rens van der Schouw 58 (+4). Zij completeerden het podium en gaan samen met Wiel Boonen, Aart Broek, Jos Hendriks, Ralph Tobben, Louis Klein Zieverink & Marjolein van der Kruis door naar zondag 6 september.

De helft van de deelnemers is nu geweest, aanstaande dinsdag staat de volgende voorronde op de agenda!

 

In de maand juli vindt op iedere dinsdagavond een van de voorrondes van de Woold PAR-3 Contest plaats. Om u op de hoogte te houden kunt u wekelijks een kort verslag lezen, geschreven door een van de deelnemers.