Update nieuwe puttingcenter

Zoals jullie al een tijdje zien zijn we tegenover het clubhuis, aan de zijde van de green een prachtige indoor locatie aan het bouwen. Het is nu wachten op het glas voordat we verder kunnen. De aanbouw zal bestaan uit twee delen, een shop en een indoor putting / golfstudio.

Ellen gaat verhuizen naar de ‘overkant’ om met een nieuwe inrichting jullie wederom van dienst te zijn. Ook de huidige Putt Academy (nu onder de driving range) gaat naar deze overkant. Rob gaat daar gebruik maken van de nieuwste apparatuur zoals een beweegbaar platform, ball tracking en projectie systemen om je greenlezen te verbeteren. Verder komt er een golfsimulator in waarbij je virtueel de mooiste banen van de wereld kunt gaan spelen.

Trackman is de techniek die hiervoor gebruikt gaat worden. De nieuwste ontwikkeling binnen Trackman is ‘Tracy’. Een AI software die de spelers van feedback voorziet tijdens het trainen. Dus, als u zelf gebruik maakt van de simulator zal Tracy u vertellen wat er moet verbeteren om de bal verder en rechter te slaan. En, natuurlijk is dit in onze studio ook aanwezig.

Vernieuwend in deze studio is het ‘vloerplan’. Waar het gangbaar is om kunstgras matten te plaatsen heeft Rob een green ontwikkeld met patronen daarin. Spelenderwijs het putten trainen. Zowel technisch het plaatje van een rechte bal kunnen slaan maar ook het gevoel. De spelletjes en trainingen worden met QR codes uitgelegd zodat iedereen begrijpt wat te moeten doen.

Zoals u leest een ultramoderne studio, ingericht met de mooiste technieken waar het spelen van golf centraal staat.

Houd onze website in de gaten voor de volgende update.