Openingswedstrijd 03-03-2024

Op ZONDAG  3 maart wordt weer de jaarlijkse openingswedstrijd gehouden. 

Een gezellige opening van het golfseizoen.  De evenementencommissie van de vereniging , EVCO, organiseert een wedstrijd op zowel de Vier Eijckenbaan als op de Gezandebaan.

De wedstrijdvorm is Greensome en start om 14.00 uur middels een shotgun. Greensome speel je met een team van twee spelers, waarbij iedere speler afslaat en daarna om de beurt verder gespeeld wordt met de door het team gekozen bal.
Er vindt volledige handicapverrekening plaats.
Inschrijven kan als team van twee personen of individueel; in het laatste geval zal de wedstrijdleiding u indelen met een andere golfer.|

U kunt zich via E-golf inschrijven voor 2×9 holes op de Gezandebaan of 1×9 holes op de Vier Eijckenbaan.
Naast spelende leden van Het Woold kunnen ook Vrienden van Het Woold zich inschrijven; de laatste groep wordt aan de wedstrijd toegevoegd als er de laatste week voor inschrijving nog plaats is.
De kosten voor leden bedragen 2,50 euro.
De kosten voor Vrienden van Het Woold bedragen 7,50 euro en 2 credits voor de Gezandebaan en 3 credits voor de Vier Eijckenbaan.

Wil je na de wedstrijd blijven eten? Wij hebben een speciale aanbieding voor deze dag, een heerlijk 3-gangen menu van €43,50 voor €37,50 p.p.
Deelnemen aan de horeca: opgeven bij de receptie. Bel 0493-560462 of stuur een mail naar info@golfbaanhetwoold.nl