Uitnodiging Jaarplan 2024 golfopleiding

Beste golfenthousiast,

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen! Wil jij in 2024 deelnemen aan ons sprankelende jaarplan, ‘The Title Race’? We slaan samen een frisse weg in. Bij ons staat leren en plezier voorop. We hebben goed geluisterd naar jullie wens om meer speeltijd op de baan, en daarom hebben we in 2024 een reeks par 3-evenementen in petto, perfect om jouw spel naar een hoger niveau te tillen.

Wat kun je verwachten? Een instructief programma met:

 • 20 groepslessen van elk een uur, waarbij we de groep klein en gezellig houden met maximaal 6
  personen.
 • 4 baanlessen, waarvan twee op de Vier Eijckenbaan van 2,5 uur elk en twee op de PAR3-baan
  van 2 uur elk.
 • Een spetterend ‘midzomer’-toernooi in juni, een belangrijk onderdeel van onze ‘The Title Race’-
  ranking. Aangekleed met borrel en hapje. 22 juni om 16.00 uur.
 • Op zaterdagmiddagen in maart, april, mei, september, oktober en november organiseren we
  boeiende par 3-wedstrijden, waar iedereen aan kan deelnemen. En natuurlijk houden we een
  ranking bij. Wie wordt onze kampioen in 2024?

We begrijpen dat het idee van ‘wedstrijden’ wat intimiderend kan lijken, maar maak je geen zorgen! Het draait om het spelen in een competitieve setting, waarin je jouw beste golf kunt laten zien. En als er een misstapje is, is dat helemaal oké. We kijken ernaar uit je vaker op de baan te zien, waar je echt het plezier van golf kunt ervaren!

Sta jij klaar voor dit golfevenement in 2024? De kosten bedragen slechts 35 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je 20 uur aan golflessen, 9 uur aan baanlessen, het geweldige midsummer event inclusief borrel en hapje, én deelname aan de 6 par 3-evenementen.

De kleine lettertjes:

 • Voor de Vier Eijckenbaan zal een greenfee vereist zijn. Uiteraard niet wanneer u lid bent. Deze baanlessen worden uiteraard samen met de groep gepland, tijdens daluren vanaf 15.00 uur. Hiermee verzekeren we dat we een rustige ronde hebben en niet in de drukte zullen lopen. Greenfee kost slechts 33 euro.
 • Kosten par 3 wedstrijden bedragen 5 euro per keer. Dit is voor de greenfee, prijsjes en borrelhap. Deze kosten worden voldaan voor de wedstrijd.
 • PAR 3 wedstrijden zijn op de derde zaterdag van de maand, starten om 16.00 uur.

Aanmelden is mogelijk via onderstaande button.


Met sportieve groet,
Nick, Stijn en Rob.