Transformatie ParTee Girls

Ook in 2024 spelen de ParTee Girls weer competitie voor onze mooie vereniging Het Woold.

Eind 2023 waren er belangrijke transfers op de golf-markt. Miranda Raaijmakers en Judith van Unen hebben zich gekwalificeerd voor het eerste team op zondag. Helaas moeten we afscheid nemen van deze kanjers.

Gelukkig heeft Karin Essink de transfer gemaakt van de Tongelreep naar Het Woold en komt zij de ParTee Girls versterken. En dat zij een partygirl is, heeft ze al bewezen! Toen we in mei 2023 tijdens de laatste competitiedag kampioen werden, waren we te gast bij de Tongelreep. En het team van de Tongelreep, waar Karin toen deel van uitmaakte, heeft voor een swingend clubhuis en een mooi kampioensfeest gezorgd!!

In november hebben de ParTee Girls weer een captain en een penningmeester gekozen en is het trainingsschema opgesteld. Tijdens deze vergadering reikte Jan van der Vorst alsnog de maandbekerprijs uit aan Irma, die weer terug was van haar Spaanse trainingskamp.

Overigens gaat ook Karin regelmatig oefenen in Spanje, dus er ontstaan al wilde plannen voor een ParTee Girls competitievoorbereiding in de Spaanse zon.

Bovendien schijnen enkele pro’s van Het Woold ook regelmatig in die regio te vertoeven…

Ondertussen zitten de weergoden niet mee. Bij de eerste training kwamen al uniforme blauwe regenhoedjes tevoorschijn.  Halverwege de training toch maar naar binnen om te schuilen voor de regen. Vervolgens ontstond het idee om het clubtenue van de blauwe polo en trui aan te vullen met een jasje of bodywarmer. De groepsapp ontplofte met allerlei suggesties, aanbiedingen en Black Friday acties. Wel eens gewinkeld met 7 dames?

Is niet te doen. Het is al moeilijk genoeg om te kiezen tussen een blauwe broek of een witte broek. En is de broek wel blauw genoeg? En warm genoeg?

Bij de volgende training was het zo koud, dat de ijsmutsen nodig waren. De kleurrijke ParTee Girls transformeerden in een grijze-mutsen-club.

In het clubhuis werden we verwend met lekkere koffie en warme glühwein en Frans verraste ons met een heerlijk speculaastaartje. Hartverwarmend!

Het team heeft ook ingeschreven voor de eerste puttwedstrijd op zaterdag 9 december. 

Waarschijnlijk zijn dan de blauwe regenhoedjes weer nodig….

Irma Verhoeven

Namens dames 2 zondag