Succesvol Eindejaarstoernooi

Het jaarlijks door de EVCO georganiseerde Eindejaarstoernooi op zondag 19 november was zeer geslaagd. Het maximaal aantal van 44 deelnemers had zich opgegeven om het golfseizoen van 2023 af te sluiten. 

Ondanks de hevige regenval van de afgelopen weken kon de wedstrijd toch doorgaan. De flights waren ingedeeld in teams van 4 personen. Bij elke hole moest er een affiche gegrabbeld worden voor een clubkeuze bij de afslag. Dit kon variëren van een driver tot een wedge. 

Gespeeld werd er in de wedstrijdvorm best bal strokeplay. Bij de doorkomst van hole 1 waren er extra scores te verdienen door de juiste antwoorden op de foto’s “herken uw baan”.  Tevens werd er een heerlijke Apfelstrudel met glühwein of warme chocomel aangeboden. 

Na afloop werd er in het clubhuis nog een erwtensoep met worst en bokbier geserveerd en maakte Annemie van Gerwen de naam van het winnende team bekend, Piet Berkvens, Ans van Eijk, Gonny Pepers en Gracia Bogers  waren met een score van 43 punten het winnende team en in de scores werden tevens het aantal goede antwoorden van de fotoquiz meegenomen.

Zowel deelnemers als de EVCO commissie kunnen terugzien op een geslaagd evenement.