Alternatieve nieuwjaarsreceptie op zondag 2 januari geannuleerd

In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen is de eerder hieronder aangekondigde “alternatieve nieuwjaarsreceptie” helaas geannuleerd.

GVR organiseert samen met het bestuur & de EVCO de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op zondag 2 januari. Gezien de maatregelen kiezen we ditmaal voor een alternatief programma, volledig volgens de geldende Coronamaatregelen:

De nieuwjaarsreceptie begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur (sluitingstijd). Het bestuur & MT ontvangen u graag buiten op het terras en u heeft vervolgens de mogelijkheid om binnen plaats te nemen in het restaurant of in de serre.

Daarnaast is het mogelijk om een kijkje te nemen in de nieuwe golfshop van Ellen & het puttingcenter van Rob Mouwen. De nieuwe aanbouw is sinds kort volledig afgerond en beiden zijn inmiddels druk bezig in het gloednieuwe pand.

Verder organiseert de EVCO een kleine wedstrijd op de Gezandebaan van 5-holes, waarbij ze u uitdagen om een goede score neer te zetten met slechts 3 golfclubs en met handicapverrekening. Zij stellen ook golfclubs beschikbaar, waardoor het niet noodzakelijk is om uw eigen golfset mee te nemen. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden, starten gaat in overleg met de EVCO.

Zoals nu ook het geval is, zal het Coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht zijn. Daarnaast adviseren we u thuis een zelftest te doen voordat u naar de alternatieve nieuwjaarsreceptie komt.

Kortom, er is op zondag 2 januari 2022 op een veilige manier genoeg te beleven op Het Woold. We hopen dan ook samen met u het nieuwe jaar op een gezellige manier van start te gaan.