Tuesday Practice day

Speciaal voor de beginnende golfers organiseren een aantal enthousiaste vrijwilligers van onze vereniging een serie wedstrijden op dinsdagavond, namelijk de Tuesday Practice Day wedstrijden.

Het doel:

Kennis maken met wedstrijden (9 holes) op de Vier Eijckenbaan met begeleiding van een ervaren meespelende golfer (caddie), met aandacht voor baanmanagement, golfregels en etiquette.

Voor wie:

Voor beginnende golfers of minder ervaren golfers die hun regelkennis willen ophalen.
Voor leden is dit gratis; golfers met baanpermissie moeten een greenfee afrekenen. Cursisten met enkel baanpermissie kunnen dus ook deelnemen! Vrije golfers betalen als greenfee 2 credits of een greenfee als niet-lid voor € 25,-. Maximaal 2 deelnames per golfer. Ook leden van de Gezandebaan kunnen deelnemen en betalen een greenfee van € 25,-.

Wanneer:

De 7 Stableford wedstrijden 9 holes worden gespeeld op de dinsdagavonden 26 april, 10 mei, 24 mei, 21 juni, 5 juli, 2 en 16 augustus. De start is om 18:00 uur in fligths van 2 spelers met een meespelende caddie.


Leden & Vrienden van het Woold kunnen zich inschrijven via E-Golf4U. Cursisten van de golfopleiding kunnen zich opgeven via kmjobse@gmail.com.