Toon Berkers kampioen Summer Tour 2023

De zomervakantie loopt op z’n eind en dat betekent dat ook de speciale zomercompetitie, de Woold Summer tour, afgelopen weekend is afgesloten. In de periode juni t/m augustus zijn er 6 speciale 18-holes wedstrijden georganiseerd op de Vier Eijckenbaan. Leden met speelrecht op deze baan en een maximale WHS van 21.0 konden hier aan deelnemen, waarbij ze zelf de keuze hadden hoe vaak. Iedere speelronde behaalde de top 6 punten voor het klassement, dus er moest structureel goed worden gescoord om mee te doen voor de prijzen.

Dit seizoen trok Toon Berkers aan het langste eind. Met 23 punten won hij de 2023 editie, op de voet gevolgd door Ron van den Heuvel met 20 punten. Theo Lankhorst maakte het podium compleet met 15 punten. Hij behaalde evenveel als Marjolein van der Kruis, maar meer overwinningen (1 vs. 0) maakten hierbij het verschil.

Alle spelers genoten op de slotdag nog van een paar heerlijke hapjes om de competitie gezamenlijk af te sluiten. Toon bedankte daarbij de wedstrijdleiders voor de goede organisatie en de andere leden voor hun deelname.

We zijn zeker voornemens om in 2024 terug te keren met de Summer Tour. We hebben van diverse deelnemers input gekregen voor volgend seizoen, wat we zeker in de evaluatie mee zullen gaan nemen.


Namens de WECO sub-cie,

Nick Goedhart, Raymond Koster, Rens van der Schouw & Ted Schulkes