Gezellige & drukke Businessclub bijeenkomst in de vakantieperiode

De Nederlandse zomer van 2023 leek lange tijd volledig in het water te vallen met weken vol neerslag en lagere temperaturen. Toch rechtte de zomer deze week haar rug: het kwik stijgt terug naar 25 graden en daarboven en de blauwe lucht is weer te zien boven de horizon. Om toch iets positiefs mee te nemen uit de regenachtige weken, is dat de baan in echte topconditie is: vol groen gras, snelle greens én de heide staat inmiddels in bloei. Precies op tijd voor de RIVEZ Business Cup van augustus!

Met zo’n 60 deelnemers een goed gevuld deelnemersveld, waarbij de deelnemers keuze kregen uit een 18-holes wedstrijd of een 9-holes wedstrijd stableford. Deelname was ongeveer 40/60 verdeeld en toch bleek het nog niet zo makkelijk scoren voor de meesten: stiekem werd het best warm (of die lag aan het gebrek aan wind) en misschien zaten onze leden iets te veel in de “vakantiemodus”… Hoe dan ook, toch bleken er genoeg spelers die wél met 36/18 punten of beter binnen kwamen.

Bij terugkomst mengen de twee wedstrijden zich samen op het terras voor een diner, wat bestond uit gerechten van het nieuwe seizoensmenu dat ons keukenteam sinds afgelopen weekend serveert: spinaziesoep, gemarineerde tomaat, runderlende & een Piña Colada gerecht als dessert. Tussendoor nam voorzitter Hans Martens het woord om een aantal aankomende activiteiten verder toe te lichten:

  • RIVEZ Business Cup op donderdag 14 september | Dit met een interview met BC-leden Jan van den Heuvel (vd Heuvel Afbouwgroep) & Arjan Ahout (Bouwcenter van Hoppe – Centen). Goede vrienden van elkaar, maar ook elkaars concurrenten. We kijken nu al uit naar het interview met deze 2 heren. Zoals de voorzitter zei: prangende vragen kunt u zéker vooraf indienen!
  • Ladies & Business op donderdag 5 oktober | Speciaal voor de vrouwelijke leden van de BC én de partners van de mannelijke leden. De presentatie ‘s avonds zal worden verzorgd door Juwelier van Hooff. Voor de niet-golfende geïnteresseerden is er ook een erg leuke golfclinic die aansluit bij het programma van die dag. Ondanks dat de volledige uitnodiging nog volgt, zijn er toch al 40 inschrijven! Er is plaats voor ca. 80 deelnemers, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven.
  • RIVEZ Business Cup op donderdag 12 oktober | Een speciale Oktoberfest-editie, nadat we de 9-holes wedstrijd hebben gespeeld. We gaan er binnen een gezellig feest van maken, inclusief bijpassend eten & drinken én live muziek. Sommige leden hebben het nog steeds over de vorige editie in 2019, dus ben er zeker bij!

Dan de prijsuitreiking van de wedstrijden:

Longest drive (hole 1) | gewonnen door Ernest Keulers (Aureus) & Rosita Schepers (Rivez)

Nearest to the pin (hole 8) | gewonnen door Ralf van Oosterhout (SHI) & Danique van den Eijnde (Woold)

Uitslag 18-holes wedstrijd

  1. Ruud van den Heuvel (Nero Wijnen) | 40 punten
  2. René Zoetmulder (4Scenergy) | 37 punten
  3. Patrick Verhorevoort (Nero Wijnen) | 36 punten

Uitslag 9-holes wedstrijd

  1. Piet-Hein Berden (Rivez) & Ralf van Oosterhout (SHI) | 20 punten
  2. Thijs van Houts (SHI) | 19 punten

En zoals wel vaker het geval is: er werd na het dessert door een boel leden nog lang geborreld op het terras, waar het de gehele avond uiterst gezellig bleef.

Bent u er volgende maand ook (weer) bij? Aanmelden is mogelijk via E-Golf4U, zie onderstaande button.