Terras blijft alsnog tot nader order gesloten

Na een overleg met de gemeente Asten is duidelijk geworden dat we ons terras helaas tot nader order gesloten dienen te houden.

Binnen de huidige versoepelingen dienen horecagelegenheden op sportcomplexen gesloten te blijven, al dan niet commercieel. Daarbij is woensdagochtend naar alle veiligheidsregio’s expliciet gecommuniceerd dat ook commerciële horecagelegenheden op golfbanen hieronder vallen, met als reden dat sport & terras op dit moment niet gecombineerd mogen worden.

De gemeente Asten betreurt dit ook ten zeerste en begrijpt onze standpunten om wel ons terras te mogen openen, maar is momenteel gebonden aan de beslissingen van de landelijke regering en dient deze te handhaven. Zoals u wellicht heeft meegekregen zijn er diverse andere golfbanen nog steeds geopend met hun terras, maar is het afwachten of zij wel geopend mogen blijven. Het kan dus zijn dat we hiervoor moeten wachten tot de volgende landelijke persconferentie op dinsdag 11 mei.

Tot nader order: to-go mogelijkheden

Tot nader order schakelen wij terug naar onze to-go bar in de serre, waarbij onze bediening u graag verwelkomt om uw bestelling op te nemen die u mee de baan in kunt nemen. Daarnaast:

  • Het blijft tevens mogelijk om gerechten mee naar huis te nemen, bijvoorbeeld voor na uw golfronde. Denk hierbij aan soepen, salades & andere gerechten. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze bediening;
  • Tijdens de Woensdag Wooldwedstrijd blijft de Wooldmaaltijd na hole 4 bij het paviljoen gereserveerd worden i.v.m. huidige sluiting van het terras;

Omdat we nu nog niet weten hoe lang ons terras gesloten dient te blijven komt er geen nieuw menu van Volentieri@Home maar hebben we wel enkele hoofdgerechten to-go beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze bediening.

Helaas hebben wij samen met u maar één middag kunnen genieten van ons terras. We betreuren het besluit en zullen de aankomende tijd samen met de Gemeente Asten en andere golfbanen blijven lobbyen om onze horeca zo snel mogelijk weer te mogen openen voor alle gasten.

We hopen op uw begrip en houden u op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen die zullen gaan volgen. Hopelijk mag u alsnog snel weer plaatsnemen op ons terras!