PAR-3 wedstrijd: Ook in de winter is golfen gezellig:

Par3 weekend december 2018 800

Warme kleren aan en goede gemutst op naar het Woold, onze golfbaan, voor det PAR-3 wedstrijd. Dit houdt in een 9 holes (Q) wedstrijd op de uitdagende PAR3 baan van het Woold. Verder is er de mogelijkheid voorafgaand aan deze wedstrijd, tegen een gereduceerd tarief, een groepsles te volgen.

Speciaal voor de “vrienden van het Woold” wordt deze activiteit elke maand georganiseerd door de pro’s Nick en Stijn van het opleidingsteam van golfopleiding Rob Mouwen. 

Vandaag 15 december realiseer ik me plotseling met een knal dat dit de laatste ronde is van 2018. Jammer, want op deze manier met golf bezig zijn met zo’n gezellige groep en met de goede begeleiding zou je wel elke week willen.

Dat dit initiatief aanslaat blijkt wel uit de deelname. Er was zelfs een weekend met 44 deelnemers waarbij de 3 wachtbanen werden verdeeld over het parcours zodat iedereen vlot zijn wedstrijd kon spelen. Voor de laatste ronde van dit jaar werden er teams van 3 samengesteld die “best-ball” spelen.

Par3 weekend 3 800

Door een goede mix van de 27 deelnemende spelers leidde dit tot een uitslag waarbij zeven teams eindigden op 30 slagen. Een hele prettige en stimulerende score voor de meesten van ons als beginnende golfers.

Rest me nog om Nick en Stijn te bedanken voor de goede en prettige begeleiding en het management van Het Woold voor het beschikbaar stellen van de baan. Fijne feestdagen en graag tot ziens op het PAR-3 weekend in januari 2019.