Paddenstoelen

bcwoold17 09 360Leek het maandenlang alsof er geen einde aan die lange zomer zou komen, stonden er afgelopen donderdag plotseling paddenstoelen tussen zandweg en fietspad. Het oog viel erop, op weg naar hole 5 voor de shotgun van de, alweer één na laatste, Rabocompetitie. De klassementen beginnen langzamerhand af te tekenen. Bij de heren lijken er nog vier kanshebbers voor de eerste drie plaatsen, bij de dames zelfs vijf.

Donderdag waren de omstandigheden weer eens optimaal. Niet teveel wind, een heerlijke temperatuur en een baan die opvallend goed hersteld is van de zonnegeseling van de afgelopen maanden. Er werd dus door menigeen goed gescoord. Om het groene jasje te mogen dragen was handicapverbetering noodzaak. Aldus geschiedde.

De winnaars van de dag:

Dames:

1) Karin Jobse (37),
2) Vivian Schriks (37) en
3) Rianne Vink (34)

Heren:
1) Joep Linden (39),
2) Edwin van Berge Henegouwen (38) en
3) Tomy Klein Zieverink (38).

Longest: Vivian Schriks (dames) en Hans Stockx (gast) heren.
Nearest: Jacqueline Willems (dames) en Kees van Tol (gast) heren.

Laagste bruto score: Karin Jobse (88) en Rinus van Mullekom (80).

Onze voorzitter, Henk Hoeks, begon de avond met enkele mededelingen.

Op 4 oktober is de jaarlijkse Ladiesday. Inschrijven is nog mogelijk. Het belooft zoals eerdere jaren weer een geweldig evenement te worden. Van 21 tot 24 september gaat een deel van de leden naar Durbuy voor een weekend buitenland. Na Oostenrijk en Luxemburg voor het derde jaar op reis. Enkele mensen zullen benaderd worden met het verzoek de banen in de Ardennen wandelend af te leggen. Het schijnt dat de toegezegde buggy’s niet voor iedereen beschikbaar zijn. Dat mag geen probleem zijn gelet op de gemiddelde fitheid van onze leden.

Op donderdag 11 oktober is de laatste wedstrijd gepland voor de Rabocompetitie 2018. Dan zal tevens de finale van het matchplay kampioenschap worden gespeeld. Jan Karel Jobse heeft zich al voor de finale geplaatst, Jan Zegwaard en uw verslaggever gaan op 27 september bepalen wie het tegen hem op gaat nemen en wie voor plek drie en vier gaat strijden met Karin Jobse.
Het bedrijfsbezoek aan DAF gaat helaas niet door. Een alternatief volgt.

Mokrupak

mokrupak pandBedrijf van de maand was Mokrupak Verpakkingen B.V. in de persoon van Frans Sijben. Na de inleidende wie, wat, waar vandaan en verdere inleidende beschietingen (tennis, golf, voetbalscheidsrechter) gaf Frans ons een kijkje in de wereld van de verpakkingsindustrie.

Mokrupak is een totaalleverancier voor wat betreft verpakkingen en disposables en levert dan ook méér dan tienduizend artikelen uit voorraad. Mokrupak is daarbij gespecialiseerd in food. Ervaren mensen en een uitgekiend logistiek systeem garanderen een optimale en snelle dienstverlening. Een speciale service is voorraadbeheer voor klanten waardoor zij altijd snel voor de juiste verpakkingen kunnen beschikken. Het assortiment is voor een groot deel te zien in vijf fysieke winkels. Voor méér info: www.mokrupak.nl.
Als advies voor de collega’s gaf Frans het belang aan van zeer goede productkennis.

Voor de volgende businessclub-dag in oktober mogen Sonnemans slaapcentrum en New Green na loting gasten meebrengen. Voor de bedrijfspresentatie wordt Bidfood (voorheen Deli XL Helmond) uitgenodigd.

paddestoelen 1200

Wat blijft hangen? Dat de paddenstoelen een voorteken zijn van een naderende herfst en dat er toch een eind gaat komen aan dit prachtige golfseizoen. Maar niet voordat de prijzen daadwerkelijk verdeeld zijn. Het zal nog een hete dag worden in oktober.

Theo Lankhorst