Opnieuw winst in Hoofdklasse voor H1-27

heren 1 27 360Heren-1 (27) speelt dit jaar voor het eerst in de NGF-hoofdklasse en komt daar tegenstanders van formaat tegen. Zo ook afgelopen zondag op de golfbaan van The Duke waar gespeeld werd tegen het op papier sterkere Berendonk.

De entourage van The Duke is fantastisch, alles tiptop in orde. En ook het weer zat mee. Het beloofde een geweldige golfdag te worden. Toen de eerste negen holes erop zaten bleek dat de teams het goed gedaan hadden. We gingen met een voorsprong van 4-2 aan tafel voor de lunch. 

 

En bij de single wedstrijden na de middag ging het zoals het hoort. Spannend, spannend, spannend. Met drie winstpartijen op de slotholes en ook in de laatste partij pas een beslissing op hole 18. Maar toen was het dan ook gewoon 10-8 en won Het Woold. De voorsprong die voor de middag was opgebouwd werd niet meer weggegeven.

Aanstaande zondag komt het team niet in actie, maar treedt op als gastheer. We gaan proberen om onze concullega’s uit de poule een fantastische dag te bezorgen. De zondag na Pasen treden we weer aan in de Haenen. Klaar voor onze volgende uitdaging.